donderdag 30 juli 2015

Italianen ontmaskeren Tripadvisor | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De site Tripadvisor is Italiaanse restauranthouders al jaren een doorn in het oog want ze vertrouwen veel recensies niet.Wat restaurantsite Iens in Nederland is, is Tripadvisor in veel andere landen, zo ook in Italië. De sterke positie van de Amerikaanse site is veel Italiaanse restauranthouders al jaren een doorn in het oog want ze vertrouwen veel recensies niet. Op de website Hospitality Management lazen we dat een andere website nu een val opzette.
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1h7ezyF

Genomineerden voor het beste Italiaans restaurant van Nederland bekend! | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Ieder jaar kijken we weer uit naar de nominaties voor de verkiezing van de beste Italiaan van Nederland die Italië Magazine nu al vijf jaar organiseert. De genomineerden zijn net bekend, we laten u niet langer in spanning!
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1h7ezyz

Italiaanse politie gaat vreemd | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De Italiaanse politie rijdt tegenwoordig niet meer Italiaans maar Spaans. De overheid bestelde 4.000 Seats Leon’s.De tijd dat Italianen zelden in een auto van buitenlands fabricaat reden ligt al ver achter ons. De Italiaanse staat hield het nog een stuk langer vol. Wat vonden we die Alfa 159 van de Carabinieri mooi zeg. Maar de tijden zijn veranderd. Vorig jaar won Seat de aanbesteding voor de aanschaf van 4.000 auto’s voor politie en Carabinieri, een veelbesproken keuze. Deze maand werden de eerste modellen geleverd.
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1h7eA5D

De watervallen van Marmore - Italië met Dolcevia.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De Cascata delle Marmore zijn weliswaar kunstmatig aangelegde watervallen maar daardoor zeker niet minder imposant om te gaan bekijken! De waterval is een van de grootste toeristisch trekpleisters in midden-Italië en erg leuk voor zowel jong als oud: je mag het eigenlijk niet missen!De watervallen vormen een prachtig décor voor wildwatervaren, kajakken of gewoon een stevige wandeling langs de cascades die vanaf een 165 meter hoge heuvel naar beneden denderen. Marmore heeft op dit moment nog de langste kunstmatige waterval ter wereld en een van de hoogste in Europa. De gehele val wordt verdeeld op drie niveaus en wandelaars kunnen via diverse plateaus in drie etappes de klim maken naar het hoogste punt.
See on dolcevia.comvia Tumblr http://bit.ly/1VOntRD