dinsdag 6 augustus 2013

Torrefazione Marchi

Torrefazione Marchi
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57531167989

Zusi Caffe

Zusi Caffe
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57531043870

Time for Espresso

Time for Espresso
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530972642

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530493509

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530422365

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530295608

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530227153

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530162809

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530090880

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57530016212

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57529934516

Il Cavallino Details

Il Cavallino Details
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57529803914

Yachts Made in Le Marche | CRN Navetta 43 “LADY GENYR”, a 43 metre has been delivered to the owner

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaCRN Navetta 43 #08 “Lady Genyr”, a 43 metres megayacht privately launched on the 29th of April, has been delivered to its Owner. CRN is the Ferretti Group’s Shipyard specialising in the construction and marketing of fully-custom and semi-custom megayachts made of steel, aluminium and composite material, ranging from 40 to 90 metres. Lady Genyr is the eighth megayacht of the successful Navetta 43 line, a valuable result considering the size of this type of vessel. […]

The megayacht Lady Genyr is a displacement Navetta made of composite material, entirely Made in Italy (Ancona - Le Marche) and the suppliers involved were mainly local, as in all other CRN products.
See on newmilmarine.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57525809264

Arrosticini

Arrosticini
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57519468118

Escudama - Italiaanse Schooltassen - Leren schooltassen met een funky touch.

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaMet Italiaanse schooltassen van Escudama mag je gezien worden! Een beetje retro voor de nostalgie van de papa’s en mama’s, maar toch helemaal hip door het catchy lakleer en het vrolijke kleurenpallet. Mix & match je jas met een van de vele kleuren Italiaanse schooltassen. Ton sur ton of juist wat gewaagder. De grotere leren schooltassen zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar, maar worden ook als luiertas gebruikt. In Italië doen de leren schooltassen ook dienst als laptoptas. Zo ga je zeker met plezier naar het werk, en waarom niet? De kleinere variant is geschikt voor jongere kindjes, erg handig om mee te nemen naar de kleuterschool of het kinderdagverblijf. De twee rugbanden zorgen voor een veilig draaggemak en door de hoge ministerieel gecertificeerde vakmanschap kwaliteit zal je langdurig plezier van je tas hebben. Escudama is comfort en uniek design italiaanse schooltassen voor de urban lifestyle, 100% designed & made in Italy. De nieuwe exclusieve lijn is een ode aan de avonturen van Pinocchio en Alice in Wonderland, geïllustreerd door kunstenaar Paolo Novelli. Elke tas is uniek; de tassen zijn uit een groot beschilderd doek gesneden. Echte collectors items dus!
See on petitchic.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57515457717

Musica Napoletana e Cantanti Napoletani - songenapule.com

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreMusica napoletana e cantanti napoletani video da vedere, ascoltare, commentare e condividere. Unisciti alla community della musica napoletana!

Good Things From Italy’s insight:


Een aanrader om eens te bekijken en te beluisteren!!!


See on songenapule.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57508217110

Le porcellane d'Ancap

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaLe porcellane d’Ancap is de online winkel als het gaat om porseleinen espresso en cappuccino kopjes van het merk ancap. Bestel veilig en zonder verzendkosten.
See on ancap.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57507295670

Florence bezienswaardigheden

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyWelkom op Bezienswaardigheden Florence. De site met informatie over alle bezienswaardigheden, museums en kunst in Florence. Daarnaast biedt Bezienswaardigheden Florence ook informatie over eten, uitgaan, overnachten, reisgidsen en excursies.


Florence is een sfeervolle, kunstrijke en toeristische stad in Italië. Florence kent veel bezienswaardigheden en museums en monumenten in het historische centrum.
See on bezienswaardighedenflorence.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57505321917

La Casa sul Colle | là dove la collina incontra il mare

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyLa casa sul colle offre uno splendido panorama sulle dolci colline marchigiane, cesellate dal lavoro dell’uomo e costellate di mille paesi medievali, immersi nel verde, a pochi chilometri dal mare Adriatico, gode di un clima mite in ogni stagione.

Il soggiorno nella Casa sul Colle riserva grandi e piccoli piaceri: dormire in una notte silenziosa, vedere il sorgere del sole dal mare, partecipare alla vita campestre, rilassarsi e praticare attività all’aria aperta. Per i bambini e un’esperienza esaltante poter vedere i protagonisti della natura.
See on lacasasulcolle.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57504506000

Tabiano - Historie

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDe geschiedenis van Tabiano valt voor vele eeuwen samen met de geschiedenis van het daar aanwezige kasteel. Het kasteel was een van de vier kastelen die werd gebouwd door de markies Pallavicini om het kostbare zout van ‘Salsomaggiore’ te beschermen. Nog steeds is er een onderscheid tussen ‘Tabiano Castello’, het deel van Tabiano rond het kasteel en de Borgo en het onderliggende ‘Tabiano Bagni’ ontwikkeld rond de thermale bron en de spa.


De therapeutische eigenschappen van de wateren onder Tabiano, waren bekend van de vroegste tijden. Tijdens de Napoleontische tijd, begon het wetenschappelijk onderzoek naar het water dat een hoge concentratie van waterstofsulfide, gas en zwavel bevat. Nergens ter wereld komt dit in deze natuurlijke vorm voor. De grote ontwikkeling van Tabiano begon met een brief van de plaatselijke pastoor gericht aan de Hertogin van Parma; Marie Luigia in 1837 met de wens om van Tabiano een kuuroord te maken. De Hertoging was in die tijd een bekendheid in Europa omdat zij de een groot aantal thermale baden bezat zoals o.a. Aix Les bains, Ischl en Baden Baden. De Hertoging bezocht Tabiano, was onder de indruk en kocht de grond. In 1842 werd de eerste fabriek geopend, gebouwd door Nicola Bettoli, de architect van het beroemde operatheater van Parma. De eerste directeur van de thermen was Dr. Lorenzo Berzieri, een naam die je nog veelvuldig in Tabiano en Salsomaggiore tegenkomt. In 1885 worden de thermen eigendom van de familie Corazza, vermogende ondernemers die vijf jaar eerder ruïnes van het kasteel hadden gekocht. Zij herstelden de gevel van de fabriek in Art Nouveau-stijl, restaureerden het kasteel en kochten een aantal hotels in het dorp. Tijdens de hoogtijdagen van de thermen in 1998 kwamen er jaarlijks 70.000 mensen kuren.
See on tabiano.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57502487252

Sardijnse Wijn: een openbaring uit het paradijs. | Sardinië Reisinformatie

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaSardijnse wijn een openbaring, witte Vermentino en rode Cannonau.


Na een kilometer of vijf door een verrukkelijke vallei geslingerd te hebben, komen we aan bij de cantina ‘Vini Mura’, een exponent van de renaissance van de Sardijnse wijncultuur, zo zal later blijken. Wij worden hartelijk ontvangen door Marianna en Roberto. Mariana’s vader is in de jaren ‘60 als hobby begonnen met het maken van wijn op deze plek. (Foto´s: Karin van Mierlo)
See on dolcevia.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57495771204

Good Things From Italy producten zijn ook te verkrijgen in de...

Good Things From Italy producten zijn ook te verkrijgen in de winkel van Casa Di Bella (bij Casa Di Bella)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57493975062

Time for Espresso - Caffe New York (bij Italian Entertainment...

Time for Espresso - Caffe New York (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/57493429795