dinsdag 3 maart 2015

Alfa Romeo bouwt aan Italiaans dealernetwerk | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Terwijl het in ons land juist de bedoeling is om voorlopig alle merken even in 1 winkel te verkopen, begint Alfa Romeo dit jaar nog met de bouw van een nieuw zelfstandig netwerk op Italiaanse bodem. Dat lieten Alfredo Altavilla en de nieuwbakken Alfa-baas Fabrizio Curci weten in een interview met een Italiaanse krant. Het vormt de start van een nieuw tijdperk dat het merk in ere moet herstellen. De voorbereidingen via MiTo, Giulietta, 4C en 4C Spider, zijn reeds in gang gezet en moeten straks uiteraard het podium worden waarop de nieuwe D-segment sedan gepresenteerd zal worden. Vervolgens komen tot 2018 nog eens 8 nieuw producten in de showroom te staan.

See on autoedizione.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AVIyQz

NEW! #EspressoWine, Made in Italy. #WineToGo for #events,...





NEW! #EspressoWine, Made in Italy. #WineToGo for #events, #festivals and #catering. More info via info@italielinks.nl @gustodilella @thingsfromitaly (bij Italian Entertainment And More)




via Tumblr http://bit.ly/1FRSquk

50 GOOD reasons to visit Tuscany - Tuscan Recipes Food and Tradition - Tuscanycious

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Tuscan cuisine is very flavourful and made with very simple ingredients. Here are 50 local specialties and the best (or the most unique) places in which to find.“Italy is one part of the world where the saying “eat locally” suits most folks. Each region has its own unique cuisine, and Tuscany is a good starting point for exploring the best in Italian food” Sara Baker

See on turismo.intoscana.it




via Tumblr http://bit.ly/1vWEv68

10 minder bekende Italiaanse gerechten die | Recepten nieuws

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Noem een paar Italiaanse gerechten en de meesten zullen gelijk aan pizza, pasta en tiramisu denken. Ontzéttend lekker, maar er zijn er nog zoveel meer die én de moeite waard zijn én een stuk minder bekend. 1. Roomijs op basis van olijfolie Roomijs op basis van… wat?! Hoe gek het ook klinkt, de olijfolie geeft het […]

See on headlines.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AzO1aO

„Italiaanse arts wil hoofd transplanteren”

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Een Italiaanse arts heeft het plan opgevat om een hoofd te transplanteren. Volgens hem moet dat over twee jaar mogelijk zijn. Daarover schrijft de NewScientist.Met een hoofdtransplantie wil de neurochirurg Sergio Canavero het leven redden van bijvoorbeeld kankerpatiënten. Ook mensen met een ernstige spierziekte zouden baat kunnen hebben bij de ingreep.

See on refdag.nl




via Tumblr http://bit.ly/18HU2ga

The Colosseum and Beyond: Rome's Top Ancient Roman Sites

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



The glories of ancient Rome are easily accessible to the visitor. Some sites can be visited for free while others are part of Rome Passes and Cards. Most ancient sites are in Rome’s historic center so you can visit several places in one day. Even if you don’t have time to take an in-depth look, just walking by some of these places is incredible and gives you an overview of ancient Rome’s history.Here are 10 ancient Roman sites in the historic center and 2 to visit outside the walls.

See on goitaly.about.com




via Tumblr http://bit.ly/1AT40Ws

Italië wil 2,2 miljard ophalen met verkoop belang energiebedrijf

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse overheid verkoopt een deel van haar belang in het energiebedrijf Enel. Dat werd woensdag gemeld.Italië zet een belang van 5,7 procent in de markt en verwacht met die verkoop 2,2 miljard euro op te kunnen halen. In totaal worden 540 miljoen aandelen aangeboden, tegen een prijs die volgens ingewijden 4 tot 4,05 euro zal bedragen.De Italiaanse overheid heeft momenteel een belang van 31 procent in Enel, het grootste energiebedrijf van het land.De verkoop moet de Italiaanse overheid helpen haar financiële positie te verbeteren. In de komende drie jaar worden in dat kader belangen met een waarde van ongeveer 0,7 procent van de totale Italiaanse economie verkocht.

See on z24.nl




via Tumblr http://bit.ly/1FQquH6

Italiaanse toerist vermorzeld door gletsjer

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De autoriteiten van Alaska melden dat een 28 jarige Italiaanse toerist vermorzeld is door een gletsjer. Het grote stuk ijs was afgebroken en heeft de toerist verpletterd. Het voorval vond zondag plaats bij de “Lake Georg” gletsjer in het noorden van Anchorage. De Italiaanse toerist, Alexander Hellweger, was een groep van acht vrienden uit Italië en België op vakantie in Alaska. Zeven leden van het gezelschap zouden door gidsen naar het achterland gevoerd zijn om daar te kunnen “Heli-skiën”, met ski’s op de top van een berg uit een helikopter springen. Diezelfde helikopter zou ze later naar de bewuste gletsjer gebracht hebben. Het lichaam van Alexander Hellweger kon gisteravond niet meteen geborgen worden doordat het gebied te duister was om een zoektocht te houden.

See on nieuws.direct




via Tumblr http://bit.ly/1GKH1NY