maandag 11 november 2013

Musica Italiana - Italian Music - but also with French...

Musica Italiana - Italian Music - but also with French Repertoire! - www.italianentertainment.nl (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66716448647

Il Cavallino Details - Private Location for Italian Events And...

Il Cavallino Details - Private Location for Italian Events And More (bij Il Cavallino - Private Location for Italian Events And More)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66716234302

Originele Koffie Tafellampen compleet van hergebruikte...

Originele Koffie Tafellampen compleet van hergebruikte materialen! Geen serie productie maar per stuk dus uniek! Neem contact op voor beschikbaarheid via info@italiancoffeehandbags.nl (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66681910267

Italiaanse Big Shopper Koffietassen zijn natuurlijk erg handig...

Italiaanse Big Shopper Koffietassen zijn natuurlijk erg handig voor het vervoeren van de boodschappen voor de komende feestdagen! En ook nog eens maatschappelijk verantwoord en duurzaam! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66680097050

Parmezaanse Kaaslampen zijn ook te verkrijgen via Italian Coffee...

Parmezaanse Kaaslampen zijn ook te verkrijgen via Italian Coffee Handbags and Lamps! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66679841930

Een Napolitaanse kerst in Utrecht | Italië dichtbij | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaVoor een kerstfeest in Napolitaanse sferen hoeven we niet helemaal naar Napels af te reizen. Vanaf 13 december 2013 is in het Museum Catharijneconvent in Utrecht een originele achttiende-eeuwse kerststal te zien, met alles erop en eraan, als vast onderdeel van de jaarlijks terugkerende feestelijke expositie ‘Zin in Kerst?’.

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66678441258

Kom naar de Italiaanse decemberproeverij ‘Ciao tutti da Culitalia’! | Kerst met Ciao tutti

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaOm de decembermaand extra feestelijk te maken, organiseren Ciao tutti en Culitalia een Italiaanse decemberproeverij. Op zondag 8 december wordt het Limburgse Valkenburg even uitgeroepen tot Italiaans grondgebied. In de gezellige winkel van Culitalia, aan de Lindenlaan 23, word je ontvangen met een glas prosecco, om te toosten op de heerlijke verrassingen die dan nog voor je liggen. We zullen nog niet te veel verklappen, maar je zult die dag het beste van Italië proeven en horen.
See on kerstmetciaotutti.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66669244429

Lekkere Italiaanse pizza uit de houtoven is ook altijd een...

Lekkere Italiaanse pizza uit de houtoven is ook altijd een succes! - Italiaans Feest (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66668046174

Lekker Italiaans muziekje erbij! - Musica Italiana (bij Italian...

Lekker Italiaans muziekje erbij! - Musica Italiana (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66667993574

Carnaval in Italië - De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreDaar waar de rest van Nederland nog niet eens dénkt aan carnaval, barst in het zuiden van ons land het feestgedruis op de 11de van de 11de alweer los. Om 11:11 uur wordt het carnavalsseizoen officieel geopend en reken maar dat het alom bekende Vrijthof in Maastricht afgeladen vol staat met carnavalliefhebbers. Vanaf die dag vinden er zo ongeveer ieder weekend activiteiten plaats met als apotheose natuurlijk de drie laatste dagen voor Aswoensdag.


Ook in Italië viert men carnaval. En hoe! Bijna iedereen kent natuurlijk het carnavalsfeest in Venetië. Dit festijn duurt, in tegenstelling tot in Nederland het geval is, twaalf dagen. Van de andere kant is er geen sprake van zo’n feest, zoals dat bijvoorbeeld in Limburg het geval is. Ik zou dat trouwens wel een mooi gezicht vinden: een afgeladen San Marco-plein en dan Beppie Kraft, dé Maastrichtse volkszangeres, op de bühne. Maar goed, dat terzijde. De eerste berichten van een carnaval in Venetië dateren al vanaf 1268. Het verhaal van de maskers die tijdens het carnaval gedragen worden, kent in de loop der jaren vele wendingen. Zo was het dragen van een masker oorspronkelijk een gewoonte welke in een groot deel van het jaar gebruikelijk was. Niet alleen tijdens verschillende feesten, maar ook wanneer men zich anoniem over straat wilde begeven, zette men een masker op. Ik weet niet of daar de oorsprong ligt van het gezegde, maar ik kan er me wel iets bij voorstellen.
See on desmaakvanitalie.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66666986141

36 menselijke schedels ontdekt bij Italiaan in Burundi

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsIn Bujumbura, de hoofdstad van Burundi, zijn in het huis van een Italiaanse expat 36 menselijke schedels gevonden. De Italiaan is sinds eind oktober in voorlopige hechtenis, nadat hij had geprobeerd twee schedels naar Thailand te exporteren. “Eind oktober ontdekten we op de luchthaven van Bujumbura een pakket met daarin twee schedels”, aldus een woordvoerder van de politie aan AFP. “Uit onderzoek is gebleken dat een Italiaan onder een valse naam het pakket verstuurde.” Schedeltrafiek De Italiaan woont al een tiental jaar in Burundi. Hij had er een netwerk opgezet, waardoor hij voor 50 dollar een schedel kon aankopen. Die verkocht hij voor 300 dollar door in Thailand. “Die trafiek was al een tiental jaar bezig, maar we weten nog niet waartoe die menselijke resten moesten dienen”, zei de politiewoordvoerder. Interpol Bij een huiszoeking heeft de politie vrijdag nog eens 36 menselijke schedels aangetroffen, aldus nog de politiewoordvoerder. Er zijn al zeker drie medeplichtigen aangehouden en de Burundese politie heeft contact opgenomen met Interpol voor het Thaise luik van het onderzoek.

See on hln.be
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66653723440

Ferrari tevreden over 2013-verkopen - Autoweek

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaFerrari tevreden over 2013-verkopen. In Italië en China daalden de verkopen dan weer.

See on autoweek.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/66653421037