zondag 12 juli 2015

#Pizza #Cucina #DiLella @gustodilella (bij Good Things From...#Pizza #Cucina #DiLella @gustodilella (bij Good Things From Italy)via Tumblr http://bit.ly/1eTEubA

Italien entertainment | The Godfather

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Angelo is geboren op Sicilië niet zo ver van het dorpje Corleone, heel bekend om de film The Godfather.Van jongs af aan werd de muziek hem met de paplepel ingegeven door zijn muzikale familie.Van zijn opa leert hij de essentie van de Siciliaanse Volksmuziek, van zijn vader de techniek om meer instrumenten te bespelen (gitaar, accordeon en keyboard) en de zangtechniek.Zijn optredens bestaan uit een mengeling van emoties, vrolijkheid en gezelligheid geïnspireerd door de bekende scenes uit de films The Godfather.Akoestisch, lopend tussen de gasten of versterkt op een podium staan zijn optredens garant voor een unieke gebeurtenis.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1eSMJEW

'Poep van de duivel': paus geeft wereldleiders veeg uit de pan

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De aarde wordt verwoest en geplunderd, de economie wordt voortgedreven door geldzucht, en regeringen zijn te laf om iets te doen. Dat is een zware zonde, zei paus Franciscus tegen 1500 activisten in Bolivia.De ontmoeting was onderdeel van een reis die de paus door Latijns-Amerika maakt. De bijeenkomst was een samenwerking van de kerk met de regering van Bolivia. Die had meer dan 1500 grassrootsactivisten uitgenodigd uit heel Latijns-Amerika, van landrechtactivisten uit Peru tot afvalrapers uit Argentinië. Prominent aanwezig waren de vertegenwoordigers van de Boliviaanse inheemse bevolking in Bolivia.
See on m.knack.bevia Tumblr http://bit.ly/1L85JM3

Italien entertainment | Dolomiti Pizza Workshop

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

PIZZA WORKSHOP VOOR KINDERENVoor kinderen van 5 t/m 14 jaar organiseert Dolomiti een speciaal verjaardagsfeestje.De feestjes worden begeleid door Mario de pizzabakker.Duur van het programma is 1.5 uur. Een workshop Italiaanse pizza maken voor kinderen bestaat uit minimaal 8 kinderen en maximaal 20.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1L85Irv

Aanslag Italiaans consulaat Caïro opgeëist door IS

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De terreurbeweging IS zegt verantwoordelijk te zijn voor de aanslag vandaag bij het Italiaanse consulaat in de Egyptische hoofdstad Caïro. Door een autobom viel één dode.De terreurgroep meldt op Twitter: “Door Gods zegen waren soldaten van IS in staat om een geparkeerde auto met 450 kilogram aan explosief materiaal tot ontploffing te brengen bij het Italiaanse consulaat in het centrum van Caïro.”
See on rtlnieuws.nlvia Tumblr http://bit.ly/1LZkh1h

#Oregano - #giardino #casa #dilella @giardinocarpino...#Oregano - #giardino #casa #dilella @giardinocarpino @gustodilella (bij Di Lella Productions)via Tumblr http://bit.ly/1HoiGPe

Meer over de ontwikkeling van de Alfa Romeo Giulia | Auto Edizione

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Het Britse Car sprak projectbaas Philippe Krief, die de leiding had over het team dat in het diepste geheim aan de Alfa Romeo Giulia werkte de afgelopen 2,5 jaar (foto). Uit dit gesprek komen enkele interessante feiten naar voren die we graag met jullie delen in het Nederlands; Volgens Krief is het onmogelijke mogelijk gemaakt.
See on autoedizione.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HohJqg