vrijdag 4 maart 2016

Real #sicilian #comfort #food at #Pastabar #Sicily @gustodilella...



Real #sicilian #comfort #food at #Pastabar #Sicily @gustodilella @italianfoodtruc @pastabarsicily_markthal #tasty #gustoso #authentic #italy #italia #dondanilo (bij Markthal)



via Tumblr http://bit.ly/1oVYShp

Finocchi alla curcuma gratinati | Zenzero e Limone

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Questi finocchi alla curcuma gratinati al forno sono un contorno semplice, ma reso davvero particolare dall'uso di questa spezia straordinaria.Un contorno davvero particolare questo dei finocchi alla curcuma gratinati in forno. Particolare e leggero. Si preparano al volo e sono proprio appetitosi. Ma soprattutto non è il classico gratin di finocchi. Quindi se vi piace sperimentare nuovi sapori, non esitate a provarli. Inoltre non dimenticate che la curcuma fa benissimo e che sarebbe buona cosa inserirla molto più spesso nella nostra alimentazione. Questa è l’occasione giusta, non credete?
See on blog.giallozafferano.it

via Tumblr http://bit.ly/21c2HeH

7 gezonde geheimen van de Italiaanse keuken Gezond leven, Gezondheid - Margriet

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Veel eten, lekker eten en lang tafelen; het hoeft niet ongezond te zijn. Kijk naar Italië, dat in de toptien staat van ‘hogeleeftijdlanden’ van de wereld. Hoe doen ze dat toch? Italië is een land van langlevers. De gemiddelde Italiaan werd in 2012 maar liefst 82 jaar. Mannen worden er gemiddeld 79, vrouwen wel 84 jaar. Waar zit het hem dan in, dat ze zo oud worden? Een deel van het geheim is waarschijnlijk dit: de meeste Italianen weten uit elke maaltijd het maximale te halen.
See on margriet.nl

via Tumblr http://bit.ly/1QXWfZa