zondag 29 maart 2015

#Pallini #Roma #Limoncello @gustodilella @thingsfromitaly...

Pirelli blijft in de Formule 1 - GPPits.net

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe recente toetreding van ChemChina zal de plannen die de Italianen hebben met de Formule 1, niet veranderen. Zo verzekert mede-aandeelhouder CamFin.Paul Hembery gaf in Sepang in een persconferentie ook al aan dat Pirelli gecommitteerd zal blijven aan de sport. Pirelli is betrokken bij meer dan 250 kampioenschappen in 54 landen. De distributie van racebanden is een van de steunpilaren voor het bedrijf. Dat zal onveranderd blijven.De beslissing om aanwezig te zijn in de Formule 1 is een zakelijke. We zitten hier niet voor het plezier, maar om dat het een merk-gerichte actie is wat onze klanten overtuigt van ons kunnen. Daar willen wij mee doorgaan., zo legt Hembery uit.Het huidige contract met de FIA loopt eind 2016 af. Verwacht de topman van Pirelli flinke competitie voor de daarop volgende tender?Ik denk van niet, want ik zou niet weten wie er in staat is om een kampioenschap als de Formule 1 te ondersteunen. De bedrijven zijn er wel, maar het zullen er niet veel zijn. Men zal veel op zich moeten kunnen nemen qua financiën, knowhow, techniek en de sport is onvergeeflijk hard., zo lijkt Hembery de concurrentie te willen afschrikken.

See on gppits.net
via Tumblr http://bit.ly/1BTlEFg

Interview met chef-kok Federico Mocci - Italie in Bedrijf

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenFederico Mocci is chef-kok van Ristorante Porto Cervo in Almere (bekroond met zilver in restaurantgids A Tavola). Federico is geboren en getogen in Cagliari, Sardinië, een omgeving waar eten en drinken van oudsher een belangrijke plaats innemen.

See on italieinbedrijf.nl
via Tumblr http://bit.ly/19g0JFS

Haal de perfecte Italiaanse espresso in huis met Bezzera Mitica!- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaBezzera introduceert met de Mitica een van de best afgewerkte espressomachines van dit moment. Deze professionele machine is opgebouwd uit de beste componenten. De behuizing is vervaardigd uit zeer fraai, diep glanzend roestvrijstaal. Het plaatwerk is mooi gevormd en bevat absoluut geen scherpe randen of hoekjes. Dankzij de dikke roestvrijstalen poten staat deze machine zeer stabiel. De twee sierlijke drukmeters vormen een absolute eyecatcher op de voorzijde van de machine en de fraaie badges op de voor- en achterzijde maken het geheel af.

See on desmaakvanitalie.nl
via Tumblr http://bit.ly/1CyXrcq