dinsdag 14 juli 2015

BOCCONCINI DI POLLO PREZZEMOLATI - L'angolo di Cristy

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Stanchi del solito petto di pollo ? ecco una ricetta che fa al caso vostro , dei deliziosi bocconcini di pollo prezzemolati ! Sono molto buoni e invitanti e uno tira l'altro , una ricetta semplice , veloce e leggera , vedrete saranno molto apprezzati da tutti , anche dai vostri bambini ! Vediamo insieme la ricetta !
See on blog.giallozafferano.itvia Tumblr http://bit.ly/1I0cLmS

Support @panzeroapulianstreatfood on @kickstarter More info on...Support @panzeroapulianstreatfood on @kickstarter More info on www.panzero.nl
#Panzero #Apulian #StrEat #Food. @gustodilella #panzerotti #crowdfunding #kickstarter #italian #italia #foodconcept #fundraising #puglia (bij Good Things From Italy)via Tumblr http://bit.ly/1JfKUtG

Amaro: complexe, veelzijdige kruidenbitter | Entree Magazine

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Amaro, Italiaans voor bitter, is de verzamelnaam voor de wereldberoemde, Italiaanse kruidenbitters. Overal ter wereld worden kruidenbitters gemaakt, maar de Italianen doen het als beoogde uitvinder van de categorie net even beter. Een amaro is veelzijdig. Hij is geschikt als digestief, aperitief, bartender-shotje, in de mix of als cocktailingrediënt.
See on entreemagazine.nlvia Tumblr http://bit.ly/1GjqkXl

Ferrari wordt Nederlands, aandelen nog dit jaar te koop

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Mocht je interesse hebben: de Italiaanse bouwer van supercars gaat voor eind dit jaar een deel van haar aandelen te koop aanbieden.Het gaat om 10% van de aandelen in Ferrari, dat volgens Sergio Marchionne meer dan €12 miljard euro waard is, hoewel hij dat nu al heeft gedownplayed naar 10 miljard dollar (iets minder dan 9 miljard euro bij de huidige wisselkoers) volgens Bloomberg. Ferrari ondersteunt met de verkoop van de aandelen het investeringsplan van 43 miljard euro van FCA, dat het ambitieuze doel om eind 2018 50% meer auto’s te verkopen met Fiat Chrysler Automobiles (FCA) moet waarmaken. De eerste stappen in de goede richting zouden gezet zijn, aangezien Bloomberg meldt dat FCA aandelen ongeveer 33% gestegen zijn in waarde afgelopen jaar.
See on autoblog.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JfqS2D

Dolce & Gabbana verbluffen met sprookjesdefilé - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Voor het vierde opeenvolgende jaar nodigden Dolce & Gabbana de belangrijkste mensen uit de modewereld uit voor een sprookjesachtige coutureshow. Vier jaar geleden lanceerden de Italiaanse designers Alta Moda in Taormina, het jaar erop was het Venetië en Capri volgde. Dit jaar was het de beurt aan het prachtige plaatsje Portofino. Waar het eerder alleen om de damescollectie ging, was er nu ook genoeg te zien voor mannen.
See on m.nieuwsblad.bevia Tumblr http://bit.ly/1JfqPUv

Maserati neemt financieel de positie van Ferrari in binnen FCA | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Inmiddels neemt Ferrari financieel gezien een zelfstandige positie in nu 10% ervan bijna beursgenoteerd is voor een door Marchionne verwachte waarde van 10 miljard euro. Het fenomeen brengt veel reuring met zich mee, onder andere dat F1-baas Bernie Ecclestone een aandeel in het merk uit Maranello zou willen en dat Ferrari voortaan geld in een andere staatskas zal opleveren dan de Italiaanse. FCA herhaalde eind vorige week voor de pers echter dat de verhuizing van Ferrari naar Nederland enkel de holding betreft ten behoeve van de aandeelhouders.
See on autoedizione.nlvia Tumblr http://bit.ly/1UYcUec