dinsdag 25 maart 2014

Buon Appetito - Chef Di Lella (bij Italian Entertainment And...

Buon Appetito - Chef Di Lella (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://bit.ly/1ffJjG3

Spaghetti carbonara met champignons

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenSimpele en smaakvolle Italiaanse inspiratie!

See on granditalia.nl
via Tumblr http://bit.ly/1dnqzZD

Fyra's mogen niet op eigen kracht naar Italië rijden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsWATERGRAAFSMEER/PISTOIA - De 9 Fyra-treinen die al in Nederland staan, mogen niet op eigen kracht terugrijden naar Italië.De in opspraak geraakte hogesnelheidstreinen moeten door een andere locomotief terug naar fabrikant AnsaldoBreda getrokken worden, bevestigt een NS-woordvoerder. De treinen hebben sowieso geen toestemming om zelfstandig over het Belgische spoor te rijden.De goedkeuring voor het Belgische net werd ingetrokken, nadat een stuk van een bodemplaat afbrak van de Fyra. Onderzoek toonde een groot aantal technische gebreken aan.Volgens de NS is het heel gebruikelijk dat nieuwe treinstellen door een andere locomotief worden getrokken. De Fyra is ook op die manier naar Nederland gebracht.

See on gelderlander.nl
via Tumblr http://bit.ly/1fYbPvc

adilella's video on Instagram

adilella's video on Instagram:

instagram.com

via Tumblr http://bit.ly/1gxNIt4

marchebreaks’s photo on Instagraminstagram.com


marchebreaks’s photo on Instagram

instagram.com

via Tumblr http://bit.ly/1gxNJxg

marchebreaks’s photo on Instagraminstagram.com


marchebreaks’s photo on Instagram

instagram.com

via Tumblr http://bit.ly/1p0bPBH

Italy Celebrates Artisan Gelato Day

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia

To celebrate European Artisan Gelato Day, the Gelato Museum in Anzola dell’Emilia (Bologna) had two special openings on Sunday 23 and Monday 24 and offered free guided tours when buying a gelato at the adjacent Carpigiani Gelato Lab. http://bit.ly/1rueBRY

See on italoamericano.com
via Tumblr http://bit.ly/1pwbkOa

Italiaanse topdesigners transformeren Google Glass

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaVan Ray-Ban tot Oakley: de cyberbril gaat modieus.De Milanese designketen Luxottica gaat aan de slag met Google Glass. De brillenfabrikant is wereldberoemd vanwege merken zoals Ray-Ban, Oakley, Vogue en Persol. Hun ontwerpers gaan nu aan de slag met draagbare technologie (‘wearables’) zoals de Google Glass. De Luxottica Group gelooft heilig in een toekomst waarin brillen en technologie samengaan.

See on webwereld.nl
via Tumblr http://bit.ly/NO0EOQ

Italiaanse zakenman mag Leeds United niet overnemen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe Engelse tweedeklasser Leeds United komt toch niet in handen van de Italiaanse zakenman Massimo Cellino. Omdat die in eigen land schuldig werd bevonden aan belastingfraude, sprak de Engelse Football League maandag een veto uit voor de overname.


Cellino werd vorige week door een rechtbank in Sardinië veroordeeld tot het betalen van een boete van 600.000 euro. Hij zou geen invoerrechten hebben betaald op een jacht dat hij in de Verenigde Staten had gekocht. Het bestuur van de Football League, het orgaan dat de drie divisies onder de Premier League heeft verenigd, greep de zaak aan om de overname van Leeds door de Italiaan te blokkeren.De toekomst van Leeds komt daardoor wel in gevaar. Cellino investeerde immers al 2,4 miljoen euro in de club en heeft er sinds januari 75 procent van de aandelen in handen. Cellino, wiens familie Serie A-club Cagliari bezit, heeft veertien dagen om tegen de uitspraak in beroep te gaan.


See on ad.nl

via Tumblr http://bit.ly/1h52rKJ

Prandelli blijft Italiaans bondscoach tot 2016

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe nationale voetbalploeg van Italië blijft onder de hoede van Cesare Prandelli. De coach raakte het met de bond eens over een contractverlenging tot het EK 2016. “Ik ben trots dat de bond met me voort wil.”Prandelli nam na het WK 2010 het roer over bij de Italiaanse ploeg en leidde Italië naar de finale op het EK 2012. Italië verloor die EK-finale wel, met 4-0 tegen Spanje. Daarnaast verloor Italië onder Prandelli slechts een andere match, een duel tegen Brazilië op de Confederatiebeker.

See on sporza.be
via Tumblr http://bit.ly/NN0p6E