vrijdag 26 december 2014

Uw Italiaanse Producten koopt u natuurlijk via de webshop van...





Uw Italiaanse Producten koopt u natuurlijk via de webshop van http://bit.ly/1ziWamG @italianprodotti (bij Di Lella Productions)




via Tumblr http://bit.ly/1CYj18g

Italië: goede artisjokkenmarkt

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Het gaat goed met de afzet van artisjokken bij het Italiaanse Centro agroalimentare in Bologna. “Waar de markten van Genua en Milaan liever netelige rassen hebben, geven de mensen hier de voorkeur aan rassen zonder doornen. Op dit moment hebben we het over Violetto Catanese, Tema en Morello (of Toscano), die voornamelijk afkomstig zijn uit Sicilië en Apulië. We zullen minstens tot februari moeten wachten voor de Romeinse soorten,” zegt Roberto Piazza, directeur van Fedeagromercati ACMO Bologna.”De kwaliteit is hoog en de prijzen zijn goed. Groothandelsbloemhoofdjes lopen op tot 35 tot 55/60 cent per stuk.”

See on agf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AT7R5k

Friuli | kennismaking met een oud conflict - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Friuli-Venezia Giulia is een regio die bijna niemand kent maar met een rijke historie, en waar vroeger de Oostenrijkse keizerlijke familie met Sisi op vakantie ging, met Triest waar iedereen eigenlijk buitenlander is.

See on dolcevia.com




via Tumblr http://bit.ly/1ErhJHc

Tassen van La Fille Des FleursFashionLicious | FashionLicious

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



De tassen van het Italiaanse merk La Fille Des Fleurs zijn de nieuwste trends voor stijlgoeroes, mode-bloggers en fashion victims. De tassen hebben aparte ontwerpen en kleuren, en de neoprene stof maakt deze tassen speciaal.

See on fashionlicious.nl




via Tumblr http://bit.ly/1ErhGv5

Italiaanse hits in de Top2000 van 2014

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Vanaf eerste Kerstdag is het weer genieten van de Top2000. Heerlijke nostalgie en herinneringen herbeleven met muziek die je door het jaar niet vaak hoort. Zoals ieder jaar zoeken wij de Italiaanstalige hits en Italiaanse artiesten in de lijst.

See on ilgiornale.nl




via Tumblr http://bit.ly/1BbrrYH

La Perla maakt bh van 24-karaats goud

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Het Italiaanse lingeriemerk bestaat 60 jaar en viert dat met een uitgave van een wel heel speciale collectie. De capsulecollectie bestaat uit beha’s, tops en strings gemaakt van 24 karaats goud….

See on metronieuws.nl




via Tumblr http://bit.ly/1Bbru6N

Topless activiste steelt Jezus uit kribbe Vaticaan | Buitenland

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Een activiste van de groep Femen heeft vandaag met ontbloot bovenlijf het kindje Jezus uit de kribbe op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad gegrist en er korte tijd mee boven haar hoofd gelopen. Dat gebeurde kort nadat paus Franciscus zijn traditionele Urbi et Orbi had uitgesproken.

See on volkskrant.nl




via Tumblr http://bit.ly/1CLsWAB