dinsdag 13 januari 2015

D-segment Alfa Romeo debuteert in Arese op 24 juni | Auto Edizione



Eigenlijk wisten we het al, maar Reid Bigland bevestigde tijdens een zeer smaakvolle presentatie van de 4C Spider in Detroit (foto) dat Alfa Romeo een nieuwe D-segment sedan zal presenteren op 24 juni te Arese. De datum gaf Marchionne al prijs (want die stond naar eigen zeggen op de binnenkant van zijn dij getatoeëerd) en de Alfa Romeo-baas van Noord Amerika gaf nu dus de locatie door. Alfa Romeo pakt het goed aan en grijpt de geschiedenis -die bij de fans zo heilig is- volop aan om het merk weer op de kaart te zetten. De heropening van het museum zal dus een mooi feestje worden, compleet met de splinternieuwe achterwielaangedreven zakensedan.




See on autoedizione.nl

via Tumblr http://bit.ly/14QggL8

L'invasione cinese non si ferma: ora conquista la pummarola

Importiamo 200mila chili al giorno di concentrato a prezzi stracciati che imprenditori senza scrupoli confezionano. E vendono come «made in Italy»




Il suo impiego consueto è nell’analisi di opere d’arte, reperti archeologici, meteoriti. Ma lo spettrometro di massa ha proprietà sorprendenti: Francesco Mutti, amministratore delegato dell’azienda di conserve alimentari che porta il nome di famiglia, ha finanziato uno studio per un impiego molto particolare dell’apparecchio.




See on ilgiornale.it

via Tumblr http://bit.ly/1u1I2zC

Nieuw merk Italiaanse venkel

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



"We hebben besloten in 2015 een nieuw merk te lanceren om onze venkel te promoten. We produceren onze venkel in Italië en kunnen deze 12 maanden per jaar leveren. De venkel heeft ook een lange houdbaarheid en wordt gewassen met speciaal bewerkt, geozoniseerd, water en is daardoor gezond en veilig", aldus Marco Babbi, de sales manager en eigenaar.Het bedrijf Caligari & Babbi is fors aan het investeren. Een maand geleden is een nieuwe verwerkingslijn geïntroduceerd voor het automatische sorteren van venkel en nu in januari wordt een nieuw merk, "Fino, de Italiaanse venkel", gelanceerd.

See on agf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1wT1cmC

Antica Locanda La Diligenza | Ciao tutti tipt de leukste plekken voor een vakantie in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



In de Alta Valle del Metauro, op enkele kilometers afstand van Urbino, ligt Antica … http://bit.ly/1wT1eeu http://bit.ly/1KEEisK

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1KEEisM