woensdag 8 juli 2015

PANZERO - The new format of Apulian StrEat Food chain using only ingredients MADE IN ITALY (PUGLIA)

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

WHAT IS PANZERÓ?

Panzeró Apulian StrEat Food is our new brand, which got its name from our main product, panzerotto. 

Panzeró Apulian StrEat Food is a place where Apulian tradition and authentic ingredients MADE ONLY IN ITALY (APULIA) meet, creating a crispy, golden brown, delicious treat well-known in Italy and soon all over the world. 

Our aim is to establish a street food chain. In order to do that, we plan to open the very first location—our pilot-site. 

It will be a special place where we will test our daily processes, preparations, training, purchase of ingredients, and all the other steps required to standardize the format, ensure the highest quality product, and open future locations. 

After that, we will start in other European countries and overseas as well! 


See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1KOgwwa

NAPOLI NEL MONDO / Jamie Oliver, chef internazionale: “Il caffè? Nei miei ristoranti solo napoletano”

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Ha trascorso sei mesi a Napoli e in Campania alla ricerca del caffè perfetto. E per lui non c’è altro caffè se non quello napoletano. Jamie Oliver, chef inglese di fama internazionale, amante della nostra cucina e proprietario, con Gennaro Contaldo – chef internazionale nato a Minori – della catena di ristoranti Jamie’s Italian – 36 in Gran Bretagna e 15 nel mondo, da Dublino a Sydney, non ha dubbi: “Il caffè o è napoletano o non è”.
See on identitainsorgenti.comvia Tumblr http://bit.ly/1JTGVFW

TripAdvisor ontmaskerd door neprestaurant - De RestaurantKrant - het vakblad voor restaurants - restaurant nieuws - restaurantnieuws - horeca

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

De Italiaanse website Italia a Tavola ging aan het werk om aan te tonen dat TripAdvisor een uiterst onbetrouwbaar medium is. De redacteuren maakten een profiel van een niet-bestaand restaurant aan en namen de proef op de som.Helemaal nep!Het fictieve restaurant ‘La Scaletta’ was vervolgens een maand lang het ‘beste restaurant’ van het plaatsje Moniga del Garda. Nadat het profiel was opgetuigd, kwamen er enkel positieve recensies binnen (uiteraard ook allemaal ‘fake’). TripAdvisor beloonde dit en zette het restaurant in the spotlights. Het werd zelfs boven een echt bestaand en veel ouder restaurant geplaatst dat al 3000 recensies kreeg!
See on derestaurantkrant.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KMExnx

Italiaanse maker spionagesoftware gehackt | ThePostOnline

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

MILAAN – Het Italiaanse beveiligingsbedrijf Hacking Team, dat technologie ontwikkelt waarmee bedrijven en overheden mensen kunnen bespioneren, is nu zelf gehackt. In totaal zou 400GB aan data zijn buitgemaakt en online gezet.Het gaat onder meer om interne e-mails, klantgegevens, broncode van software en wachtwoorden, meldt CSO Online. Uit de gestolen data zou blijken dat Hacking Team klanten heeft in landen als Soedan, Saoedi-Arabië en Egypte.
See on nieuws.tpo.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JTkxws

Milaans megalomane station met een snufje fascisme

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Milano Centrale mag dan niet meer het grootste station van Europa zijn, het is nog altijd het meest megalomane. De beroemde Milanese Dom kan er twee keer in en onder de overkapping passen tien voetbalvelden.
See on historiek.netvia Tumblr http://bit.ly/1JTkuRg

Zicht Op Het St. Pietersplein – Rome, Italië | Columbus Travel

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Dit is het uitzicht vanaf het dak van de Sint-Pietersbaseliek. Het Sint-Pietersplein is een plein in Vaticaanstad ontworpen door Gian Lorenzo Bernini. Het is gebouwd tussen 1656 en 1667.Hij gebruikte de klassieke stijl gecombineerd met barokke stijlelementen. Het plein is 240 meter breed en de lengte is 340 meter. Het plein wordt prachtig omringd door een colonnade van maar liefs 284 zuilen en 88 pilaren die opgesteld staan in rijen van vier.
See on columbusmagazine.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KMExni

Alternatieve Italiaanse bestemmingen

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Als je Italië zegt, dan zeg je meestal Rome of Venetië: dat zijn toch de bestemmingen die je niet over het hoofd kunt zien en we begrijpen best waarom. Toch heeft Italië veel meer te bieden. Het is een land dat wemelt van de plaatsen die weliswaar vrij onbekend zijn, maar niet minder mooi. Voor degenen die het aandurven om zich eens een keer buiten de geëigende paden te begeven hebben we hier vijf bestemmingen die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken in Italië.
See on m.telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KRCtZG

Man vindt geraamte in plaats van truffels in Italiaans bos - HLN.be

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een man zocht in Italië naar truffels, maar ontdekte in plaats daarvan de resten van een menselijk geraamte. De 50-jarige man was in een bos in de buurt van een Bologna op zoek naar truffels, toen hij de lugubere vondst deed.Mogelijk is het geraamte afkomstig van een Duitse soldaat, die in de Tweede Wereldoorlog was gesneuveld. Er werd ook militaire uitrusting aangetroffen. De stoffelijke overschotten werden naar een ziekenhuis in Imola gebracht.
See on m.hln.bevia Tumblr http://bit.ly/1NRkZwD

Reddingshonden waken over het Italiaanse strand | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Op de Italiaanse stranden zijn ieder jaar zo'n 350 reddingshonden actief want jaarlijks worden in Italië zo'n 3.000 mensen uit het water gehaald.Iedereen kent de strandwachten en badmeesters in Italië die zittend onder hun rode parasol een oogje in het zeil houden. Met name rond het zwembad willen de strenge handhavers de nietsvermoedende vakantieganger nogal eens tot wanhoop drijven als de badmuts vergeten is, de plannen voor het potje waterpolo niet in goede aarde vallen of de opblaasboot verboden wordt.
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HLN2i2