donderdag 13 april 2017

Over La Tavola - La Tavola

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Dagverse puur Italiaanse gerechten met biologische en eerlijke ingrediënten.“La dolce vita inizia con gli amici, ottimo cibo e una tavola lungo” -Je vindt het zoete leven aan een lange tafel en in gezelschap van vrienden en lekker eten - In Italië, daar vind je la dolce vita, met rap sprekende en veelvuldig handgebarende levenslustige mensen.Met een passie voor het leven en voor eten. Zo kennen we Italië en zo is het werkelijk. Als je ooit op vakantie in Italië bent geweest, dan weet je welke belangrijke rol eten in het Italiaanse leven speelt. Dan is duidelijk dat temperamentvol en passie niet synoniem zijn voor complex en moeilijk, maar juist voor simpel en mooi.

via Tumblr http://bit.ly/2pxYGpr

Op vrijdag 21 & zaterdag 22 april is er weer een Secret...Op vrijdag 21 & zaterdag 22 april is er weer een Secret Pizzeria!
Op de vrijdag wordt tijdens Secret Pizzeria mijn boek de Pizzabijbel gepresenteerd. Op beide dagen zal Nawijn & Polak aanwezig zijn om het boek te verkopen. Alleen tijdens Secret Pizzeria kost het boek niet € 29,99 maar € 24,99.

De pizza’s die we serveren staan uiteraard ook in het teken van het boek. Er komen 9 soorten voorbij waarvan een aantal hele bijzondere!

Vanavond om 20:00 gaat de inschrijving open op http://bit.ly/2pcY8pz. De locatie wordt donderdag 20 april bekend gemaakt. (bij Italian Food Trucks)via Tumblr http://bit.ly/2p0XXRm

Restaurant La Passione - Leukste Plekjes Den Haag


Onze chefs, Charlotte Bellè uit Toscane en Claudio Cuko uit Lombardije, koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze waren importeren wij zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn.via Tumblr http://bit.ly/2nICqg7