maandag 14 september 2015

Albanese moordenaar met dubbelleven in ons land wordt aan Italië uitgeleverd

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De tot Belg genaturaliseerde Albanees Erjon Sejdiraj (37) wordt aan Italië uitgeleverd. Dat heeft de raadkamer van Ieper beslist.De man werd midden augustus in Geluwe opgepakt nadat hij in Italië levenslang had gekregen voor een moord. De raadkamer gaat wel niet in op de vraag van de verdediging om aan de uitlevering een terugkeergarantie te koppelen. Tegen dat laatste gaat de raadsman van de moordenaar in beroep, waardoor de uitlevering wordt vertraagd.
See on demorgen.be

via Tumblr http://bit.ly/1KMVuyU

Oortjespasta uit Puglia | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Puglia staat bekend om zijn orecchiette – pasta in de vorm van kleine oortjes. Dat stond gisteravond na aankomst dan ook al meteen op het menu – met broccoli en een beetje rode peper. We zijn ten slotte in het temperamentvolle zuiden!
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/1KMVtLv

De nieuwe Il Giornale is weer uit! Edizione autunno 2015 | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Oh wat was het weer fijn in Italië (en heet!) en wat willen we graag dat lekkere gevoel vasthouden. In onze nieuwe krant valt van alles te lezen over leuke Italiaanse evenementen, exposities, musicals en optredens dit najaar in Nederland zodat je je toch nog even in Italië waant.Verder het geheim van Limoncello, een Volendamse in alta moda Italia, een Italiaanse held met lange neus en de Italiaanse helden in azuurblauwe shirts. De krant is weer overal in Nederland gratis te verkrijgen, hij is via deze link online te lezen en tegen een kleine vergoeding sturen we hem nu ook naar uw huisadres!
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1KMVtLo

Op zijn Italiaans genieten in Noordwijk aan Zee - Dichtbij.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Vlakbij zee, achter de gevel van de Parallel Boulevard 2 in Noordwijk, schuilt Italiaanse passie en een mediterraanse sfeer. Bij Restaurant Pinocchio geniet je namelijk van heerlijke, verse Italiaanse gerechten. De echte Italiaanse klassiekers worden bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Pizza- of pastaliefhebber? Liever een goed gevulde salade of visgerecht? Pinocchio is het adres!Heb je een heerlijke strandwandeling gemaakt? Tijd om aan te schuiven bij Restaurant Pinocchio! De vriendelijke bediening staat voor je klaar en kan je tevens informeren over de gerechten die op de menukaart zijn te vinden.
See on m.dichtbij.nl

via Tumblr http://bit.ly/1KMVrn1

Recept voor zelfgemaakte tonijnpizza met Italiaanse groenten

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Heerlijk: zelfgemaakte pizza met tonijn.
See on m.vriendin.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Y1GCkj

Extreem noodweer noopt Italiaanse bond tot cancelen Serie A-wedstrijd - soccernews.nl Mobiel

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Hevige regenval boven Genua heeft er voor gezorgd dat de wedstrijd in de Serie A tussen Sampdoria en Bologna op het laatste moment is afgelast. Het veld in Stadio Luigi Ferraris is vanwege het vele water dat in Noord-Italië uit de lucht komt onbespeelbaar geworden.
See on m.soccernews.nl

via Tumblr http://bit.ly/1FH4TAJ