vrijdag 17 juni 2016

Italian Food Trucks - Mobiele Catering Concepten met een Italiaans Thema: Smokey Vespa

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Onze Smokey Vespa is niet alleen een echte blikvanger, maar ook de perfecte basis voor de ultieme Italiaanse en Fusion BBQ beleving.Vol trots laten wij u kennismaken met de unieke smaak van onze heerlijke, hout gestookte vleesgerechten.Maar ook voor smaakvolle, authentieke panini’s en op Italiaanse wijze gegrilde groenten draaien wij onze hand niet om.Hiervoor gebruiken wij uiteraard alleen de beste verse gastronomische ingrediënten, die garant staan voor een ongeëvenaarde smaakexplosie.U kunt de Smokey Vespa met of zonder arrangement bij ons huren, uw wens is ons startpunt. Een ‘dolce vita’ zomer BBQ of juist een sprookjesachtige BBQ in de sneeuw? Elk jaargetijde is geschikt om te genieten van onze manier van ‘slow cooking.’ U kunt dus het hele jaar bij ons terecht.
See on italianfoodtrucks.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Ugs7tD

Ga jij op vakantie naar Italie dit jaar? Dan moet je morgen...Ga jij op vakantie naar Italie dit jaar?

Dan moet je morgen (18 juni 2016) echt naar het Centrum van Koopstad aan Zee ’s-Gravenzande komen waar de ondernemers tussen 11.00 en 17.00 uur een geweldige Italiaanse dag organiseren!

Kom alvast in vakantiesferen, je bent van harte welkom!

Nog meer Italiaanse sfeer op http://bit.ly/1hCKN4y en op http://bit.ly/dU8LWY

(bij ’s-Gravenzande)via Tumblr http://bit.ly/24Wdk7e

Lopen over water in Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Lopen over water. Het lijkt ongelooflijk, maar het kan nu echt in Italië!De Bulgaarse kunstenaar Christo Vladimirov Javacheff (80) creëerde een drie kilometer lang wandelpad over het Iseomeer. Zeven maanden werd aan de gele loper gewerkt. Tot 3 juli is het kunstproject te beleven. De Telegraaf stelde een fotoserie samen van de making off.
See on m.telegraaf.nl

via Tumblr http://bit.ly/28KJLKp

Pathé Art presenteert deze zomer Italiaanse kunst

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Er komen deze zomer drie films over de Italiaanse kunstwereld.Pathé Art presenteert deze zomer in twaalf bioscopen van Pathé en Foroxity drie films over de Italiaanse kunstwereld. Vanaf dinsdag 21 juni draait Teatro alla Scala, vanaf dinsdag 19 juli Leonardo da Vinci en vanaf dinsdag 16 augustus St. Peter’s and The Papal Basilicas of Rome. Teatro alla Scala geeft een rondleiding door de afgelopen eeuwen met herinneringen, archiefbeelden en historische opnames van de grote namen in de wereld van opera, ballet en klassieke muziek. Onder meer Daniel Barenboim, Zubin Mehta, Maria Callas en Renata Tebaldi komen hierin voor. Ook is er veel aandacht voor de huidige tijd met de hectische taferelen achter de schermen bij de jaarlijkse ‘prima’ in december.
See on filmtotaal.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ZWxEUS

Ook in Nederland angst voor Italiaanse 'olijfpest'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De tuinbouwsector vreest een bacterie die in Italië olijfbomen ziek maakt. Een folder roept vakantiegangers op geen stekjes mee naar huis te nemen.Het kan een mooie vakantieherinnering zijn, een stekje van een Italiaanse olijfboom meenemen voor thuis. Maar doe het niet, zegt de land- en tuinbouworganisatie LTO, want je neemt misschien ook een bacterie mee die we hier niet willen hebben.De xylella fastidiosa-bacterie is de schrik in de hak van de Italiaanse laars. Sinds 2013 heeft hij daar miljoenen olijfbomen ziek gemaakt. Zo'n 2800 vierkante kilometer boomgaarden zijn gerooid, een oppervlakte zo groot als Zuid-Holland. Ook op Corsica en in de buurt van Nice slaat de bacterie toe.
See on nos.nl

via Tumblr http://bit.ly/1UAnV6i

#Forza #Italia (bij Italian Entertainment And More)#Forza #Italia (bij Italian Entertainment And More)via Tumblr http://bit.ly/1QbAm8H

Vakantiehuis huren op Sardinië - Rentvilla.nl

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Huur de mooiste vakantiehuizen op Sardinië. Ga naar het online aanbod en boek vandaag nog je vakantiehuis op het prachtige Sardinië! Geniet van je verblijf
See on rentvilla.nl

via Tumblr http://bit.ly/23ftauf

Agriturismo Beria de Carvalho - Vakantie in Italië | Ciao tutti

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Wel eens gefantaseerd over hoe het is om bij een echte markies te overnachten? Carlo de Carvalho de Moraes de Puppi Beria di Sale e d'Argentina heet je van harte welkom op zijn landgoed dat al eeuwenlang in het bezit van zijn adellijke familie is. Hij heeft zijn passie voor de natuur, architectuur en interieur losgelaten op de verschillende gebouwen en er een heerlijk vakantieparadijs van gemaakt. Wees welkom!
See on vakantie-in-italie.nl

via Tumblr http://bit.ly/23ftv03

Berlusconi's openhartoperatie geslaagd

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De openhartoperatie bij de Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi is dinsdag in een ziekenhuis in Milaan zonder complicaties verlopen. Dat meldde het Italiaanse persbureau Ansa op basis van bronnen binnen het hospitaal, het San Raffaele-ziekenhuis.Berlusconi kreeg tijdens de ongeveer vier uur durende operatie een een nieuwe aortaklep. De ex-premier was vorige week al drie keer behandeld in het ziekenhuis vanwege de haperende klep.Op Facebook schreef de 79-jarige maandag: “Natuurlijk maak ik mij zorgen, maar ik voel mij erg getroost door de blijken van genegenheid en steun die van vele kanten zijn gekomen, onder andere van mijn zogenaamde politieke vijanden.”
See on show.nl

via Tumblr http://bit.ly/1YwhwKF

Italiaanse bondsvoorzitter: “We dromen van een finale tegen Frankrijk”

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het vertrouwen bij de Italianen is groot na de overwinning tegen de Rode Duivels. “We hebben stevige dromen en dat komt niet alleen na onze zege tegen de Belgen
See on tellmemore.media

via Tumblr http://bit.ly/1YwiQNP

Pastabar Sicily Markthal Rotterdam

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Pastabar Sicily Markthal Rotterdam, Rotterdam. 1,565 likes · 158 talking about this · 880 were here. Wij zorgen dat u de smaak van Sicilië ervaart
See on facebook.com

via Tumblr http://bit.ly/1YwhQcD

Italiaanse beeldhouwer Giuseppe Spagnulo overleden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De vooral voor zijn kolossale metaalsculpturen beroemde Italiaanse beeldhouwer Giuseppe Spagnulo is overleden. De in het Apulische Grottaglie geboren kunstenaar stierf op 80-jarige leeftijd.
See on deredactie.be

via Tumblr http://bit.ly/1YwiHde