vrijdag 2 mei 2014

Italië - E-See Video promoot bedrijven in Italiaanse producten.

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaTIJDELIJKE ACTIE: Nu 25% korting op Italiaanse video’s in april en mei 2014! Bekijk tarievenE-See Video promoot bedrijven in Italiaanse producten zoals wijnen, olijfolies, kleding, tassen of schoenen. Ook wanneer u een Italiaans restaurant heeft, een cateringbedrijf, voor het promoten van een streek in Italië, voor Italiaans vastgoed, een Italiaanse taalschool of Italiaanse evenementen staan we voor u klaar. In Nederland en in Italië.Camerajournalist Laura Elsman heeft door haar passie voor Italië veel ervaring opgedaan met ondernemers in Italiaanse producten en diensten. Zo filmde zij onder meer voor Het Italië Evenement Smaak & Stijl, Andiamo! 100% Italiaanse Events, in Piëmonte voor Makelaardij Van Astgoed en Scuola Leonardo da Vinci in Milaan.

See on eseevideo.wordpress.com
via Tumblr http://bit.ly/1iS1Du8

CDA wil Berlusconi niet in Europese partij – Metro

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsBRUSSEL (ANP) - Het CDA vindt dat de Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi niet thuishoort in de Europese Volkspartij, waarvan het CDA deel uitmaakt. De christendemocraten reageren hiermee op de jongste anti-Europese en anti-Duitse uitlatingen van de Italiaanse politicus.Deze uitspraken hebben ons gevoel versterkt dat Berlusconi niets heeft te zoeken binnen de Europese christendemocraten, aldus de CDA-lijsttrekker voor de Europese parlementsverkiezingen, Esther de Lange, woensdag. „Berlusconi heeft zich met zijn uitspraken zelf buitenspel gezet. Daarvoor is binnen de Europese Volkspartij geen plaats.”

See on touch.metronieuws.nl
via Tumblr http://bit.ly/1nQeSi3

MSC Cruises start Party Cruise - Verkeersbureaus.info

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyMSC Cruises organiseert Party Cruises! Ism MTV organiseert de mediterrane cruise rederij deze zomer een serie achtdaagse reizen speciaal voor partypeople.Koningsdag weer achter de rug, maar nog niet uitgefeest? Zin in hetzelfde gevoel, maar dan op een schip? Dan heeft MSC Cruises precies wat jij nodig hebt: Party Cruises! In samenwerking met muziekzender MTV organiseert de mediterrane cruise rederij deze zomer een serie achtdaagse reizen speciaal voor partypeople.De zonsondergang tegemoet dansen, clubbing hotspots als Ibiza bezoeken en niet te vergeten nog zo’n 1.500 passagiers die net als jij van feesten houden. De Party Cruises vinden plaats op de MSC Sinfonia, die vanuit Genua vertrekt, en op de MSC Armonia die afvaart uit Venetië. Reizen met een Italiaans tintje dus, zowel aan boord als aan de wal. Daarom noemt MSC ze #navedeigiovani, Italiaans voor jongerencruises. Hoe leuk is dat?

See on verkeersbureaus.info
via Tumblr http://bit.ly/1rMEOIM

Marokkaan in Italië gestraft voor hardhandig bekeren echtgenote

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsTalloze niet-moslims bekeren uiteindelijk tot de islam dankzij de liefde. Dat het ook anders kan bewees een gokkende Marokkaan in Italiaan. Hij laat in levende lijve zien hoe het niet moet.De man kreeg in Italië een celstraf van 20 maanden omdat hij zijn vrouw en dochter hardhandig dwong een andere levensstijl aan te nemen. Ook wilde hij graag dat de vrouw zich zou bekeren tot de islam. Daarnaast kreeg hij een boete van 3000 euro.

See on m.marokko.nl
via Tumblr http://bit.ly/1lGO7dp

Giant-Shimano met drie Nederlanders naar Giro d'Italia | Sport | NU.nl - Voor het laatste nieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsGiant-Shimano verschijnt op 9 mei in het Ierse Belfast met drie Nederlanders aan de start van de Giro d’Italia.

See on mobiel.nu.nl
via Tumblr http://bit.ly/1i5ywP7

Italiaans bedrijf moet helpen bij het creeren van meer Formule 1-geluid | RaceXpress

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDe Formule 1 bekijkt de mogelijkheden om het geluid van de motoren luider en indrukwekkender te maken. Al het gehele seizoen wordt steen en been geklaagd over het matige geluid van de nieuwe V6 Turbomotoren. Onder meer lokale organisatoren van de races, Formule 1-baas Bernie Ecclestone en vooral fans hebben hun kritiek geluid. Achter de schermen wordt er gezocht naar een oplossing.

See on racexpress.nl
via Tumblr http://bit.ly/1kvBHCj

De Italiaanse afwijking

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaItalianen hebben een afwijking. Dat zeg ik niet, dat zegt Stefano Triulzi. Hij noemt het een ‘malattia’, een ziekte. Ze vinden altijd dat ze het zelf het beste doen, maken of bereiden.Dat geldt niet alleen ten opzichte van het buitenland, maar ook ten opzichte van de naburige streek of de volgende grote stad. De lokale tradities zijn zo sterk, dat het voor een Italiaan uit Umbrië – dat nog geen honderd kilometer van Rome ligt – die in een Romeins restaurant uit eten gaat, net is alsof hij naar de Chinees gaat.

See on m.nrc.nl
via Tumblr http://bit.ly/1pW4ozx

Rocca Calascio Castle – Abruzzo en Molise, Italië | Reisreporter.nl

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyZo af en toe gebeurt het, je bent op het juiste moment op de goede plek. Het is een van de laatste dagen in oktober 2012. De zon komt op, maar wordt nog gehinderd door restanten van onweersbuien. Levert een bijzonder kleurenspel op. Ik sta op de top van een heuvel in het Italiaanse natuurgebied Campo Imperatore, Abruzzo. Op de achtergrond de ruïne Rocca Calascio Castle.

See on columbusmagazine.nl
via Tumblr http://bit.ly/1nNPCc0