vrijdag 26 mei 2017

#Limoncecco #Limoncello e #Prosecco @gustodilella #liquore...#Limoncecco #Limoncello e #Prosecco @gustodilella #liquore #italia #italy #italie (bij Italian Food Trucks)via Tumblr http://bit.ly/2rHi4F1

Ferrari, 70 jaar records - LXRY

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Zeventig jaar geleden, op 11 mei 1947, maakte de allereerste Ferrari zijn debuut op het circuit van Piacenza. De Ferrari 125 S lag in zijn debuut race aan de leiding tot hij uitviel met een kapotte benzinepomp. Negen dagen later nam het team van Enzo Ferrari sportieve wraak met een zege in de Grand Prix van Rome. De eerste van vele.

via Tumblr http://bit.ly/2rHaKcz

70 jaar Ferrari - Munsterhuis Sportscars

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Op 12 maart 1947, startte Enzo Ferrari voor het eerst de 125 S. Dit is de allereerste auto die de naam Ferarri kreeg. De proefrit door de straten van Maranello was de start van een rijke geschiedenis. Daarom staat de rest van 2017 in het teken van het 70-jarig bestaan van Ferrari. Om te beginnen heeft het Italiaanse sportautomerk een video uitgebracht waarin de 125 S opnieuw wordt gestart en door de beroemde poort op het fabrieksterrein rijdt. Halverwege het filmpje gaat de 125 S symbolisch over op de LaFerrari Aperta, de officieel nieuwste Ferrari binnen het 70-jarig tijdperk. Bekijk het filmpje hieronder:

via Tumblr http://bit.ly/2qjLLfj

Kroymans viert 70 jarig bestaan van Ferrari op passende wijze

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Ferrari bestaat in 2017 zeventig jaar. Voor Kroymans Ferrari Hilversum is het reden om stil te staan bij deze mijlpaal.  Op vrijdag 26 mei aanstaande viert Kroymans het jubileum met de Ferrari 70 Year Anniversary Parade. Meer dan 70 actuele en historische Ferrari’s nemen die dag deel aan een jubileumevenement. De indrukwekkende parade vanaf Buitenplaats Amerongen zal het hoofdprogramma zijn. Eén van de hoofdrollen op 26 mei is weggelegd voor een Nederlandse publieksprimeur. Want de 963 pk sterke LaFerrari Aperta maakt tijdens de 70 Year Anniversary Parade namelijk zijn opwachting in ons land.

via Tumblr http://bit.ly/2r4DDfV

De mooiste warmwaterbronnen van Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

 Wist je dat Italië verschillende warmwaterbronnen heeft in het binnenland? Relax lekker in een van de natuurlijke baden.Zoover heeft de drie leukste bronnen op een rijtje gezet:Cascate del MulinoDe thermale baden van Cascate del Mulino doemen uit het niets op in het Toscaanse landschap, in de buurt van het dorpje Saturnia. Relax tussen de locals en toeristen in het natuurlijke water dat 37,5 graden is.Fosso BiancoIn de buurt van Cascate del Mulino ligt Fosso Bianco. Een indrukwekkende omgeving, want de heuvels zijn wit door de overblijfselen van calcium rondom de warmwaterbron. Hier vind je vooral Italianen en in mindere mate toeristen.Laghetto di FanghiBadderen en gelijk een modderbad nemen? Dat kan! Laghetto di Fanghi ligt op het eiland Vulcano. Laat je helemaal insmeren met modder en geniet daarna van het warme water.

via Tumblr http://bit.ly/2rH2XLS

Allarme per pasta con allergeni: Lidl ritira lotto dagli scaffali

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

La catena di supermercati Lidl ha chiesto il ritiro immediato dai propri scaffali di un lotto di pasta considerato altamente pericoloso per la salute. Si tratta del prodotto “Penne rigate pasta Combino”, lotto numero L701508(B) con scadenza minima 12/04/2019- EAN 2005 8012. In questo stock di pasta, come precisa la stessa azienda, è stata riscontrata la presenza …

via Tumblr http://bit.ly/2rWQO2A