zondag 21 december 2014

Rome - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyThe city of Rome is the largest archaeological site in the world, capital and showcase of the Roman Empire and the centre of Christian Europe. This guide provides:

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1Ck4ZAj

Sleevy 17,3 inch laptophoes Lamborghini - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDeze 17,3 inch laptophoes met Lamborghini design is een kwaliteitshoes van het merk Sleevy. De laptophoes heeft aan beide zijden een scherp pixel design en beschermt uw laptop tegen krassen, stof en opspattend water. De beschermende ritssluiting voorkomt krassen op uw laptop. Bij Sleevy vindt u een uitgebreid aanbod aan 10,1” t/m 17,3” laptophoezen. Specifieke eigenschappen; schokdempend, slijtvast, licht waterbestendig en herhaaldelijk te reinigen. Alle 17,3” laptophoezen hebben een dubbele- en beschermende ritssluiting, tevens zijn de hoezen licht van gewicht en comfortabel in gebruik.

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1GKbOuD

La Grande Bellezza (Blu-ray) - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreJep Gambardella is een knappe man en een onweerstaanbare verleider. Een succesvol journalist die ooit een roman schreef die hem een literaire prijs en de reputatie van gefrustreerd schrijver opleverde. Nog altijd maakt hij deel uit van het mondaine leven in de stad Rome. Hij is er elke avond, op elk feestje, zijn scherpe geest wordt bejubeld en zijn gezelschap wordt opgezocht. Hij denkt echter met verbittering terug aan zijn gepassioneerde jeugdliefde en besluit na zijn 65e verjaardag het schrijven weer op te pakken en op zoek te gaan naar de eigenlijke zin en schoonheid van het leven.LA GRANDE BELLEZZA werd bekroond met zowel de Oscar als Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film.

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1Ck4YfP

Toscane opgeschrikt door aardschokken

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe Italiaanse regio Toscane wordt al twee dagen opgeschrikt door aardschokken met een kracht oplopend tot 3,5 op de schaal van Richter. In het wereldberoemde wijnbouwgebied Chianti durven honderden mensen niet meer in hun huizen te slapen. Zij brengen de nachten door in hun auto’s of in door de burgerbescherming opgezette tenten, aldus de krant la Repubblica zaterdag. Op sociale media zeggen Italianen dat vooral de wijn moet worden gered.Een groep Chinese toeristen moest vrijdag op last van de burgemeester Palazzo Vecchio verlaten, het middeleeuwse stadhuis van Florence. Een Engelse toeriste vertelt hoe zij het daarnaast gelegen museum Uffizi moest verlaten: „Het hele gebouw begon te schudden.”Sommige scholen in Toscane zijn gesloten; enkele gebouwen beschadigd, zoals het stadhuis van Greve. Er zijn geen gewonden gevallen.

See on m.telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1Ck4Wo7

Heerlijk Italiaans dessert: Limoncello soesjes | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenHet recept voor een heerlijk Italiaans dessert: Limoncello soesjes!

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://bit.ly/1Ck4UfT

Onze websites zijn HET beginpunt voor Italie liefhebbers....

Onze websites zijn HET beginpunt voor Italie liefhebbers.


@GoItalyCardNL @casadibella @thingsfromitaly @gustodilella


#italieliefhebbers #startpagina #italiespecialist #italie #italia #italian #italy #italiano (bij Di Lella Productions)
via Tumblr http://bit.ly/13s2Aoe

Sardinië, Italiaans paradijs

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalySardinië, een eiland met vele gezichten, voor sommige nog een onbekende gezichten. Een Italiaans paradijselijk eiland tussen Frankrijk en Italië in, onder het Franse Corsica. Een plek die ook bij mij eerst niet op mijn wishlist stond. Nu ben ik er geweest en staat het eiland er weer op. Ik houd van het leven op eilanden. Alles gaat een stuk relaxter, Ik wil zeker nog eens terug.

See on foodtravelphotography.com
via Tumblr http://bit.ly/1z8CcbA

GO ITALY CARD 2015. You’re invited to join the number one discount pass for Italy.

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaIncrease sales by joining the number one discount pass for Italy.Italy is the fifth most visited country in the world, and counts tourism as one of its most valuable industries.

See on italianentertainment.blogspot.fr
via Tumblr http://bit.ly/1z8CbV8

Ferrari laat zijn modelletjes door een ander maken - Telegraaf.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaNa 47 jaar is het feest over voor Hot Wheels wat betreft de productie van Ferrari-schaalmodellen. Het bedrijf mag in ieder geval de komende 25 jaar toekijken hoe een Chinese partij de verkleinde raspaardjes maakt.

See on telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1z8CbUY

Brutti, Sporchi E Cattivi - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreDe ‘lelijke, smerige en gemene’ mensen uit de titel van de film wonen samen in een krottenwijk van Rome. De vader van deze chaotische familie heeft een miljoen lire osgekregen van de verzekering omdat hij een oog heeft verloren, maar hij weet niet hoe hij het geld uit de handen van zijn huisgenoten moet houden.Van respect voor het hoofd van het gezin is weinig sprake, zeker niet als pa-lief het waagt een maîtresse mee naar huis te nemen. Regisseur Ettore Scola (Una Giornata Particolare, La Famiglia, La Cena) schildert de arme bevolking niet zo sympathiek af als de Italiaanse films van vlak na de oorlog dat deden.Bij hem zijn ze allemaal lelijk, smerig en gemeen. “Ik vind dat ze niet alleen het recht hebben dat te zijn”, aldus Scola, “ze zouden het nog veel méér moeten zijn!” Maar welke bedoeling Scola ook met zijn film had, hij leverde een fantastische hilarische komedie af.

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1DXGIlp