zondag 8 februari 2015

PowNed : Legaal naar de hoeren in Rome

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsIgnazio Marino, burgemeester van Rome, heeft plannen voor een rosse buurt in de stad goedgekeurd.Dat meldt The Guardian. Vanaf april wordt in het stadsdeel Eur, bij wijze van experiment, in een paar straten prostitutie toegestaan. Het doel van het experiment is het tegengaan van de ongecontroleerde prostitutie. Wie wordt betrapt op prostitutie buiten de rosse buurt riskeert een boete van 500 euro.Als het experiment succesvol blijkt te zijn wil de prostitutie in drie verschillende buurten toestaan. Volgens de Italiaanse wet is het verboden om anderen voor je te laten werken in de prostitutie. Dat geldt ook voor het openlijk uitbaten van een bordeel.

See on powned.tv
via Tumblr http://bit.ly/1xRn955

Trulli Fioriti | Ciao tutti tipt de leukste plekken voor een vakantie in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyRT @blogciaotutti: Het cluster van witte stenen huisjes met handgemaakte pinakels op de karakteristieke … http://bit.ly/16zizlI http://t…

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/16zizlK

Italiaanse producent wc-papier legt beslag bij Albert Heijn

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsOnduidelijkheid over financiële situatie Flory Cart, maakt dat Albert Heijn betalingen uitstelde.Albert Heijn is in conflict met een voormalige leverancier van toiletpapier. Het Italiaanse bedrijf Flory Cart verkeert in surseance van betaling en zou volgens haar bewindvoerder nog €2,4 mln tegoed hebben van Albert Heijn. Aangezien Albert Heijn dat geld niet overmaakt, heeft de bewindvoerder op 16 december afgelopen jaar via twee Nederlandse advocaten beslag laten leggen op een parkeerplaats van Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Vaassen. Dat blijkt uit gegevens in het Kadaster.De betrokken advocaten Eelkje van de Kuilen en Joost van der Heijden willen geen toelichting geven op de zaak. Van der Heijden is volgens zijn website ‘gespecialiseerd in de juridische aspecten van het internationale handelsverkeer met Italië en met name Italiaanse onroerend goed transacties’.

See on fd.nl
via Tumblr http://bit.ly/1C6z5CB

Wie schrijven voor Ciao tutti?

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaCiao tutti! Welkom op het grootste Italiëblog van Nederland! Hier nemen we jullie elke dag even mee …Ciao tutti! Welkom op het grootste Italiëblog van Nederland! Hier nemen we jullie elke dag even mee naar Italië, om te genieten van de Italiaanse cultuur, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal. Uiteraard zullen we ook regelmatig restaurantjes, boeken, films en evenementen bespreken, zodat je het Italiëgevoel ook gewoon op een doordeweekse avond kunt opzoeken of zelfs in huis kunt halen! Met Ciao tutti willen we iedereen die onze passie voor Italië deelt (of die het gewoon een heel fijn vakantieland vindt) voorzien van leuke weetjes, nuttige tips, lekkere adresjes (in Italië en in Nederland) en het laatste nieuws uit Italië. Andiamo! Wie schrijven voor Ciao tutti?

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/1Fl9E3I