vrijdag 15 december 2017

Uw avond #muzikaal #omlijsten? Denk dan ook eens aan het...



Uw avond #muzikaal #omlijsten? Denk dan ook eens aan het #Italiaanse #gezelschap #TRE #AMICI. Drie #rasechte #entertainers die zullen #bijdragen aan een #geslaagde #avond.
Zij, en nog veel meer mogelijkheden, zijn te boeken via #italian #entertainment #italiani #divertimento #italiaanse #feesten #muzikanten #artiesten #evenementen #bijeenkomsten #festa #italiana #recepties #jubilea #passie #sfeer #bands #acts #catering #professioneel
(bij Italian Entertainment And More)



via Tumblr http://bit.ly/2j9HqW1

Fiorito Limoncello kiest voor Koninklijke De Kuyper en gaat internationaal


Koninklijke de Kuyper en Fiorito Limoncello starten in 2018 een strategische samenwerking met betrekking tot de distributie van de ambachtelijk gemaakte  Limoncello. De Kuyper zal vanaf maart fungeren als officiële distributeur van Fiorito Limoncello en zal het merk ondersteunen bij het opbouwen van distributiekanalen in o.a. de Verenigde Staten en diverse landen in Europa en Azië. Koninklijke de Kuyper zet met deze samenwerking een volgende stap in het realiseren van hun strategische “Own the Cocktail” visie.

Fiorito Limoncello
Fiorito Limoncello is een ambachtelijk gemaakte Italiaanse likeur, bereidt volgens een traditioneel familierecept. De likeur heeft haar milde en zachte smaak te danken aan de biologische Siciliaanse citroenen die in het product verwerkt zitten. Fiorito Limoncello is meerdere malen genomineerd tijdens de prestigieuze Internationale Wine & Spirits competitie in Londen, en voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen.

Boek een Limoncello Bar op uw evenement via http://bit.ly/1hCKN4y 



via Tumblr http://bit.ly/2AvzhTc