zaterdag 14 juni 2014

Weer een dagje Powerboat Scheveningen (bij Powerboat Events)

Weer een dagje Powerboat Scheveningen (bij Powerboat Events)
via Tumblr http://bit.ly/1oq4YVT

Buongiorno Tutti. Espresso? Let’s Go to Italy! (bij...

Buongiorno Tutti. Espresso? Let’s Go to Italy! (bij Italian Entertainment And More)
via Tumblr http://bit.ly/1mUuUC4

De meest pure olijfolie- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaWe waren nog geen tien minuten binnen of ik had al een colbert van Cavallaro gekocht, de eerste wijnen bewonderd en al een babbeltje gemaakt. Tel daarbij op dat de zon zich van haar beste kant liet zien en u begrijpt dat het gezellig druk was op het grote Italië Evenement bij kasteel De Haar. Hier en daar was het zelfs even voetje schuifelen, maar dat droeg alleen maar bij aan de sfeer. Die was, zoals het betaamt, lekker Italiaans: ietwat hectisch, tikkie chaotisch hier en daar, maar bovenal gezellig. We waren er bovendien niet zomaar; ik had een afspraak met een heuse Siciliaanse afvaardiging van een authentiek familiebedrijf. Een bedrijf met een duidelijk verhaal en met een boodschap waar de passie vanaf spat. Vi presento: L’Arkè Olio!

See on desmaakvanitalie.nl
via Tumblr http://bit.ly/1luo9Kk

Nu 10% korting op een La Pavoni Caffè Espresso CFL- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaEspresso CFL is een degelijke en kleine espressomachine voor thuis, uitgevoerd met een bronzen boiler voor een stabiele temperatuur en stoomkracht. Het apparaat is geschikt om 1 of 2 kopjes tegelijkertijd te maken en uitgevoerd met een manometer, om zo de koffie perfect te leren aandrukken. Een echte topper gemaakt van topmateriaal! Voor de ideale caffè.Ontvang nu met 10% korting met code “lapavoni-svi” op www.vanpommeren.nlTe koop bij Van Pommeren – Utrecht

See on desmaakvanitalie.nl
via Tumblr http://bit.ly/1luo6yl

No-nonsense stadsplattegronden- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaGa je binnenkort naar Milaan, Bari, Palermo of Bologna? En wil je bij je verblijf in die steden niet opvallen als toerist, wél gratis concerten meepakken, een woordje dialect kunnen spreken en de beste barretjes weten te vinden? Dat kan. Op de website van het Europese jongereninitiatief Use-it kun je gratis inside info downloaden over deze vier steden, in de vorm van een stadsplattegrond.

See on desmaakvanitalie.nl
via Tumblr http://bit.ly/1luo6hK