woensdag 7 februari 2018

Italiaanse Passie en Sfeer met http://bit.ly/dU8LWY en...Italiaanse Passie en Sfeer met www.italianentertainment.nl en www.italianfoodtrucks.nlvia Tumblr http://bit.ly/2BfqqrP

Italiaans stel financiert wereldreis met pornofilmpjes | Buitenland | Telegraaf.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Op wereldreis gaan kost geld. Veel geld. Veel mensen kiezen er dan ook voor om tijdens het reizen hier en daar bij te klussen. Zo ook het Italiaanse stel Kim (23) en Paolo (28). Zij hebben echter een opmerkelijke manier gevonden om al reizend bij te verdienen: het stel filmt zichzelf tijdens de seks en publiceert de filmpjes op hun eigen site.

via Tumblr http://bit.ly/2Bfx3dI

Carnaval in Venetië, is het echt zo bijzonder?

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Naar Venetië tijdens carnaval, het stond al een tijdje op mijn Italiaanse bucketlist. Ik had beelden in m'n hoofd van gekleurde maskers en mysterieuze figuren. Van levenslust en vrolijkheid. Ik wilde het graag eens met eigen ogen zien. Zou het echt zo bijzonder zijn?In Venetië duurt carnaval drie weken, nou ja, 18 dagen. Ik besloot voor het tweede weekend te boeken, het laatste weekend schijnt het drukst te zijn. Je kunt op de officiële website van het carnaval alle festiviteiten bekijken en een keuze maken. Of gewoon drie weekenden gaan. Maar dat lijkt me wat veel.

via Tumblr http://bit.ly/2nMIWR1