zaterdag 2 november 2013

Huur mooie vakantiehuizen, luxe villa's of ruime appartementen in Toscane en Umbrië via Villa Expert

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Vakantiewoningen met privé zwembad en mooie agriturismo’s op unieke plekjes in Italië. Toscane, Umbrie, gebieden in Italie die kwaliteit van leven uitstralen. Kleine dorpjes, groene heuvels, kunst, cultuur, historie, natuur en rust. Allemaal ingrediënten voor een aangename en welverdiende vakantie. Maar ook aan de kust van Amalfi hebben wij mooie huizen en appartementen.




See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65829904542

Benelli BN302 unveiled. Set for EICMA 2013 debut

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Pesaro based Italian manufacturer Benelli, now owned by Qianjiang Group (China) has unveiled their new entry level motorcycle- the Benelli BN 302 to be showcased at the EICMA 2013 starting 5th of November 2013.




See on motoroids.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65824381075

Kunstenaar koopt Italiaans kerkje voor expositie in New York

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Een Italiaanse kunstenaar heeft in het zuiden van Italië een kleine negentiende-eeuwse kerke gekocht. Hij heeft het godshuis daarna laten afbreken om het vervolgens weer op te bouwen bij het Museum of Modern Art (MOMA) in New York.


Het kerkje stond in Montegiordano in Calabrië en is helemaal afgebroken en klaargemaakt voor transport naar New York. Verschillende inwoners van Montegiordano zijn ontzet. Ze vinden het ongepast dat ‘hun kerk’ straks een museumstuk is en stellen dat het kerkje als nationaal erfgoed beschermd zou moeten worden.


De kerk werd eind negentiende eeuw gebouwd, maar is al enige tijd niet meer in gebruik als kerk. De bekende kunstenaar Francesco Vezzoli kocht de kerk enige tijd geleden via internet. Het godshuis gaat onderdeel uitmaken van zijn Trinity-project over kunst, religie en glamour. Op de muren van de kerk zal straks video-werk van de kunstenaar geprojecteerd worden.


Vanwege het protest van de dorpsbewoners ligt de verhuizing van de kerk stil. De zaak wordt nu onderzocht door culturele dienst. Vezzoli beweert over alle vergunningen te beschikken en heeft ook aangegeven bereid te zijn de kerk na de tentoonstelling terug te brengen naar het dorp. Het zou daar dan opnieuw opgebouwd kunnen worden.




See on historiek.net

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65787706807

Artisanal Foods - Italy’s Marche Region

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Fine foods from Italy’s Marche region, available to be shipped anywhere in the US. Explore artisanal pastas, grains, coffee, truffle products & more.




See on marxfoods.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65787047037

De #Italiaanse #Koffietassen en #Koffielampen worden vervaardigd...





De #Italiaanse #Koffietassen en #Koffielampen worden vervaardigd van #hergebruikt #koffie #verpakkingsmateriaal en #duurzaam #gefabriceerd door de #Sociale #Werkplaats. Meer info op www.italiancoffeehandbags.nl (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65774360629

Nieuwe strategie voor Alfa Romeo

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Begin 2014 maakt grote Fiat baas Marchionne de nieuwe strategie voor Alfa Romeo bekend. Een ding is zeker: er komen meer achterwielaandrijvers.

See on telegraaf.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65771502774

Tosca Blu - Collectie - Irma mode

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Kennen jullie het mooie Italiaanse schoenenmerk Tosca Blu Shoes al? Bekijk hier de collectie http://t.co/TrlTjvg5Pk http://t.co/5XicrfpA1a

See on irma-mode.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65771432628

Italiaanse choco caffè latte - DitIsItalie.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Buiten is het koud en guur. Tijd voor chocolademelk, denk je. Maar de echte koffieliefhebbers houden misschien meer van een Italiaanse choco caffè latte.

See on ditisitalie.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65771419881

Alle 13 goed! Fare bella figura, stijlvol tijdens de feestdagen | Italië dichtbij | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Terwijl wij de straten van Rome in de schijnwerpers zetten, struinden Renée van Zandvoort en Juliette Kouters, beiden al ruim tien jaar werkzaam als (Nieuw op Ciao tutti: Alle 13 goed!

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65771078560

Slapen met Smaak | Vakantiehuis | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Wat mijn lievelingsplek in Italië is? Deze vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden, want Italië kent zo veel prachtige plekken dat het moeilijk kiezen is. Regelmatig krijg ik de vraag wat mijn lievelingsplek in Italië is. Nu is deze vraag niet zo makkelijk te beantwoorden, want Italië kent zo veel verschillende prachtige plekken dat het moeilijk kiezen is. Wat denk je bijvoorbeeld van Rome in oktober, als de bomen langs de Tiber in de schitterendste tinten kleuren? Of de Amalfikust aan het begin van de zomer, met de zon op de kleurige daken en de geur van citroenen? Ontwaken op het stille Procida, voor de kust van Napels, of Venetië zien opdoemen uit de mist? - See more at: http://ciaotutti.nl/op-vakantie-in-italie/vakantiehuis/slapen-met-smaak/#sthash.iM1QkuAr.dpuf

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65770962146

#The #Corleone #Boys passen prachtig op uw #Italiaans #Feest....





#The #Corleone #Boys passen prachtig op uw #Italiaans #Feest. (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/65767497926