maandag 24 augustus 2015

#Stefania vandaag haar eerste groep 8 schooldag. Nog 1 jaartje...



#Stefania vandaag haar eerste groep 8 schooldag. Nog 1 jaartje basisschool ….. Spannend ….. @famigliadilella (bij Di Lella Productions)



via Tumblr http://bit.ly/1Eei8h5

Reflecterende hesjes verplicht voor Italiaanse prostituees

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

In ons eigen land hoef je niet per se naar schimmige achterafweggetjes om dames van lichte zeden op te pikken, in Italië is dat wel het geval. Een Italiaanse gemeente is de dames die in korte rokjes donkere wegen onveilig maken beu en dwingt ze een veiligheidsvestje te dragen.De discussie over het wel of niet moeten legaliseren van prostitutie laat ik voor nu even achterwege, maar feit is dat in Italië op de meest gekke plekken dames van lichte zeden hun klanten staan op te wachten. Er is zelfs een speciale website gericht op het spotten van prostituees op Google Streetview en daar wordt al snel duidelijk dat Italië de kroon spant.
See on autoblog.nl



via Tumblr http://bit.ly/1Pu9nQu

Il Bacaro - Maastricht | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

In Venetië vind je volop bacari, kleine wijnbarretjes waar je terecht kunt voor een goed glas wijn. …In Venetië vind je volop bacari, kleine wijnbarretjes waar je terecht kunt voor een goed glas wijn. Naar Venetiaans gebruik gaat zo’n glas wijn vaak vergezeld van een keur aan lekkere hapjes, een soort tapas, maar dan honderd procent Venetiaans. Je kunt kiezen uit de lekkerste gerechtjes: baccalà mantecato, sarde in saor, inktvisjes, frittata, polpette, zucchini fritti, bruschette …
See on ciaotutti.nl



via Tumblr http://bit.ly/1NuZcxm