zaterdag 2 januari 2016

Mercato Metropolitano Torino | leven in Piemonte

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Opening van Mercato Metropolitano in Turijn.Ja het is zover….. Mercato Metropolitano Torino è aperta! Eerst was er tijdens de Expo de pop-up versie in Porta Genova in Milaan. Nu is er een permanente versie in een oud stationsgebouw in Turijn. Permanent in Italië is: minimaal 10 maanden open. De mercato is vandaag geopend en we hebben deze dus nog niet geprobeerd.Mocht je de mercato in Milaan hebben gemist: het is een soort pop-up foodhall waar je zowel ingrediënten kan kopen als lekker kan eten aan tafeltjes. Mijn verwachting is dat de sfeer ongeveer hetzelfde is als in Milaan: Relaxed sfeertje, Goed voedsel van kleine producenten en hip publiek. Hier gaan we zeker een keertje langs.
See on leveninpiemonte.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Tvi67i

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw eerstvolgende...Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw eerstvolgende (bedrijfs) bijeenkomst? Het overdekte Italiaanse dorpje IL CAVALLINO biedt vele mogelijkheden.
Neem snel contact met ons op voor een voorstel.
Bezoek ook de website http://bit.ly/1XSckzm
#littleitaly #ilcavallino #evenementenlocatie #italiaans #sfeervol #feest #bijeenkomst #evenement #presentatie #proeverijen #netwerken #bruiloft #fotoshoot #naaldwijk #westland #dilella #workshops (bij Italian Entertainment And More)via Tumblr http://bit.ly/1JkOBog