vrijdag 9 mei 2014

Vrijgezellenfeest? Teambuilding? Bedrijfsuitje? Bezoek dan...

Vrijgezellenfeest? Teambuilding? Bedrijfsuitje? Bezoek dan eens de website van Powerboat Scheveningen voor de vele mogelijkheden! (bij Scheveningen Haven)
via Tumblr http://bit.ly/1jaybLe

Timeline Photosfacebook.com


Timeline Photos

facebook.com

via Tumblr http://bit.ly/1g4m08k

Lago di Gardafacebook.com


Lago di Garda

facebook.com

via Tumblr http://bit.ly/1saBcjZ

http://flip.it/iPnFh

http://flip.it/iPnFh

via Tumblr http://bit.ly/1saBbN7

Gratin di patate

Gratin di patate:

Elettrodomestici per la tua cucina su Bakeca, buonissimo.org


Il gratin di patate si realizza lavando le patate, sbucciandole e tagliandole a fettine sottili, successivamente verranno cotte nel latte e infine co…

via Tumblr http://bit.ly/1g4lZkT

Laura Pausini La Donna dalla Voce di Vellutofacebook.com Gra­zie...


Laura Pausini La Donna dalla Voce di Velluto

facebook.com


Gra­zie ad Ermelin­da Cosen­za per aver­mi fatto sco­prire ques­ta inedi­ta foto di Laura…spettacolare!

Da farci un poster!

via Tumblr http://bit.ly/1saB9EM

Emotioneel koersen in Giro d' Italia | Spitsnieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsTom Stamsnijder start vandaag aan zijn vierde Ronde van Italië, precies drie jaar na het fatale ongeluk van zijn ploeggenoot Wouter Weylandt. “De Giro zal voor mij altijd synoniem zijn met het verlies van Wouter.”Tom Stamsnijder staat morgen in Belfast voor de vierde keer aan de start van de Ronde van Italië. De renner van Team Giant Shimano is binnen de ploeg een van de belangrijke schakels naar mogelijke sprintzeges voor Marcel Kittel en Luka Mezgec. Voor de 28-jarige wielrenner uit Bornerbroek is het ook een beladen weerzien met de grootste wielerronde van Italië, al geeft hij voorzichtig toe dat hij daar niet ieder moment mee bezig is.

See on m.spitsnieuws.nl
via Tumblr http://bit.ly/1saytHw

Loodzware Giro d'Italia schrikt Kelderman niet af – Metro

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsWilco Kelderman voelt zich helemaal opgeladen voor het kopmanschap in een loodzware editie van de Ronde van Italië.Na een zorgvuldige voorbereiding in het voorseizoen staat Wilco Kelderman vandaag aan de start van zijn tweede Giro d’Italia, maar aan zijn eerste grote ronde als kopman van Belkin. De 23-jarige wielrenner kijkt er nog meer naar uit dan naar zijn debuut vorig jaar. “Ik voel me heel goed. Ik heb echt zin om me te laten zien.”

See on touch.metronieuws.nl
via Tumblr http://bit.ly/1g4iJpH

Evenementen en festivals in Toscane zomer 2014 | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreIn Toscane is genoeg te zien en te beleven. Bijzonder zijn vaak de historische festivals waar de traditie hoogtij viert. Bekijk onze agenda zomer 2014.Toscane is een van de mooiste regio’s in Italië. Niet voor niets hebben Nederlanders deze regio de laatste twintig jaar ontdekt. In Toscane is genoeg te zien en te beleven. Bijzonder zijn vaak de historische festivals waar de traditionele cultuur hoogtij viert.

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://bit.ly/1m6LrWR

Italiaanse minister Photoshop-slachtoffer van de dag - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaJe zal het maar meemaken: in chique vrouwenkostuum een eed ondertekenen als minister, maar vervolgens zo gefotoshopt worden dat het lijkt alsof je er in je string stond De eer gaat naar de Italiaanse minister Maria Elena Boschi. Ongetwijfeld hét Photoshop-slachtoffer van de maand…

See on m.nieuwsblad.be
via Tumblr http://bit.ly/1ivl7V5

Frittedda alla Palermitana van Marcella Hazan

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenWe vallen in Palermo meteen met onze neus in de boter, met een keur aan artisjokken op de beroemde Mercato di Ballarò. We maken er een heerlijk recept mee uit Marcella Hazans De klassieke Italiaanse keuken, dat recent in een nieuwe uitgave is verschenen. Hazan weet als geen ander de heerlijke geuren, de subtiele smaak van verse ingrediënten en de eenvoud van echt Italiaans eten over te brengen.

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/1j8OHLD

Back to the 70ties met Italiaanse film Anni Felici | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreIn het decor van de jaren 70 waar alles kon speelt Anni Felici zich af, de nieuwe Italiaanse film van regisseur Daniele Luchetti.De jaren 70 van de vorige eeuw; vrijheid blijheid, alles mag, taboes werden opgeblazen. En dit was in de kunstenaarswereld niet veel anders, waarschijnlijk nog extremer. In dit voor vele van u nog herkenbare decor speelt Anni Felici zich af, de nieuwe film van regisseur Daniele Luchetti. Een komisch filmdrama geïnspireerd op zijn eigen familie.

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://bit.ly/1owbUwr