donderdag 6 augustus 2015

Massale belastingfraude via San Marino

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse politie doet onderzoek naar 59.000 mensen die de afgelopen zes jaar geld hebben overgemaakt tussen Italië en het belastingparadijs San Marino. Daarbij is ontdekt dat inkomen ter waarde van meer dan 850 miljoen euro voor de Italiaanse fiscus verborgen is gehouden. Ook is 153 miljoen euro aan btw ontdoken.
See on m.telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JOZz3A

Carlo Lanza | Zaken doen met Italianen - Italië met Dolcevia.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Zaken doen in Italie, inkoop van mode zonder catalogus.Sinds een jaar of 3 heb ik veelvuldig met Italianen te maken, maar dan op zakelijk gebied. Zoals jullie wellicht in eerdere columns hebben gelezen is dit vanwege mijn onderneming. Ik importeer uit diverse Italiaanse streken modeaccessoires voor mannen.
See on dolcevia.comvia Tumblr http://bit.ly/1hkAfHQ

Vanaf 2 juli in de bioscoop: In Grazia di Dio | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

De film in Grazia di Dio speelt zich af in de Zuid-Italiaanse Salento streek in de regio Apulië (Puglia). Een mooie maar ook arme en rauwe streek die een perfect decor vormt voor het verhaal van Italië in deze tijd.Drie generaties vrouwen werken bij een kleine textielfabriek. Als deze door de crisis dicht gaat besluiten ze naar het platteland te verhuizen. Noodgedwongen verkopen ze hun huizen om schulden af te betalen en gaan op zoek naar een nieuw leven.
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1hkAhiU