vrijdag 10 juni 2016

Restoring an old house in Le Marche

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

The process of planning to restore our 1753 farmhouse in the Marchigiano countryside was both thrilling and frightening. So many details to consider– the expertise of our engineers was key to solving a multitude of challenges. - by Gabrielle Shubert

See on lavocedinewyork.com

via Tumblr http://bit.ly/1YdZKMi

Italiaanse schoolvakanties weer begonnen, de langste van Europa! | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Deze week begint in de meeste regio’s de lange Italiaanse kinderzomer die pas half september weer ophoudt. Daarmee zijn het de langste vakanties van Europa.Veel Nederlandse ouders zijn dolblij als de koters na zes lange zomerweken weer naar school gaan want het valt niet mee om in deze hectische tijden het grut zo lang onder de pannen te krijgen. Italiaanse ouders zijn wat dat betreft helemaal niet te benijden want de zomervakantie duurt er meer dan drie maanden!
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1XdppFx

Code Oranje, stap over naar blauw. Viva La Squadra Azzurra! | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Het wordt tijd om kleur te bekennen deze maand: geen oranje, maar Viva La Squadra Azzurra! Dan wordt het EK toch nog het aanzien waard.Op het gevaar af vrolijke lezers nu in een depressie te storten, begint hier een artikel over voetbal. Durf je dit verhaal nog aan, na het dramatische spel van Oranje het afgelopen jaar? Wij adviseren het van harte. Het wordt namelijk tijd om kleur te bekennen deze maand: geen oranje, maar Viva La Squadra Azzurra! Dan wordt het EK toch nog het aanzien waard. Maar waarom huilen de blauwen?
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Xdo2Xy

De Italiaanse hypotheek

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

“Vaak koesteren de Italië liefhebbende huizenkopers al jaren hun droom van een huis in het land van de laars, en zijn zij ook bereid geld daarvoor opzij te leggen. Maar toch komt het ook nu weer meer voor dat kopers de aanschaf van een Italiaanse tweede woning (gedeeltelijk) willen financieren. Het is goed om dan de mogelijkheden op een rij te zetten. Dit is extra belangrijk omdat de koper die wil gaan deelnemen aan de Italiaanse vastgoedmarkt goed voorbereid moet zijn. In een eerder artikel ‘Derdenrekening bij Italiaanse notaris’ beschreven we dat er in Italië bij het aangaan van een koopovereenkomst al direct aan de verkoper dient te worden aanbetaald. Daarnaast is het maken van een financieringsvoorbehoud in Italië vrij ongebruikelijk. Een Italiaanse verkoper zal het vaak interpreteren als een teken van zwakte en zal het bod als minder serieus beoordelen.
See on mondi.nl

via Tumblr http://bit.ly/1UFQ0oq

Alessandro Florenzi verlaat Italiaans basiskamp voor geboorte dochter - HLN.be

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse international Alessandro Florenzi heeft wegens de nakende geboorte van zijn eerste kind tijdelijk de EK-uitvalsbasis van de Azzurri in Montpellier verlaten. De middenvelder stapte vandaag op het vliegtuig naar Rome. Daar zal Florenzi’s vrouw bevallen van een dochter. Dat meldt de Italiaanse voetbalbond op Twitter.
See on m.hln.be

via Tumblr http://bit.ly/1XdobKr