maandag 30 november 2015

Roberto Payer volgt Joop van Caldenborgh op als President Commissaris PAN Amsterdam

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Vanmorgen is Roberto Payer tijdens een bijeenkomst op PAN Amsterdam benoemd als de nieuwe President Commissaris van deze Nederlandse kunstbeurs. De van oorsprong Italiaanse, maar al geruime tijd in Nederland woonachtige hotelier volgt daarmee Joop van Caldenborgh op die deze positie zeven jaar heeft bekleed.
See on pan.nl

via Tumblr http://bit.ly/1OqrJo0

Hoe ze in het ISS koffie drinken met de ISSpresso & het Zero-G kopje

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Koffie drinken in de ruimte is jarenlang een groot probleem geweest. De gewichtsloosheid aan boord van ruimtestations zoals MIR en het ISS zorgt er niet alleen voor dat het maken van koffie een probleem is, maar ook het drinken er van. Astronauten zijn ook maar mensen en die hebben net als wij aardse stervelingen iedere ochtend behoefte aan een lekker bakkie. Nou als je dan koffie hebt weten te zetten, dan moest je dat tot voor koort uit een plastic zak zuigen, waar de koffie in zat – weg smaak! Maar sinds de komst van de Italiaanse ESA-astronaut Samantha Cristoferetti is er een heus esspressomachine aan boord van het ISS, welke in april dit jaar werd afgeleverd, en sinds kort hebben ze ook koffiekopjes, waarin de koffie door de oppervlaktespanning in het kopje blijft zitten, totdat de astronaut begint te drinken – Samantha moest het, zoals je hierboven ziet, nog doen met zo’n zuigzak.
See on astroblogs.nl

via Tumblr http://bit.ly/1MQp5W6

Bestel nu nog een Fiat Nuova 500 muurdecoratie zodat hij binnen...Bestel nu nog een Fiat Nuova 500 muurdecoratie zodat hij binnen 1 tot 3 weken in huis is. Meer info via http://bit.ly/1ZcywG1 @musetticinque #musetto #musetti #fiat #nuova #musetti500 #muurdecoratie #autofront #neus #decoratie #handgemaakt #kunst #design #turijn #torino #madeinitaly #dropshipping #eyecatchers (bij Di Lella Productions)via Tumblr http://bit.ly/1IjNIMf

Italy event in Holland


I was in the Netherlands this month and attended an Italian event “Sapori d’Inverno”. I enjoyed some hours of Italian atmosfere in Holland!


Cooking workshops, winetastings and typical Italian food all made up for a easy going Italian atmosfere. Ferrari’s, catwalks, Ape’s and espresso bars were not to be missed. For a short time I felt like being in Italy!


See on villainumbria.me

via Tumblr http://bit.ly/1RglQKN