maandag 22 december 2014

Best Of Italo Disco Unreleased Mixes - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



Best Of Italo Disco Unreleased Mixes

See on winkel.bol.com




via Tumblr http://bit.ly/1GQA7ao

Best Of Italo Pop - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



Best Of Italo Pop

See on winkel.bol.com




via Tumblr http://bit.ly/1GQA6TO

Dichtbij.nl - Geniet van Italiaans eten bij Italiaans restaurant Ciao! Ciao! The Italian Taste Den Haag

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Italiaans Restaurant Ciao! Ciao! The Italian Taste in Den Haag is een modern en sfeervol restaurant met een traditionele Italiaanse keuken. De klassiek geschoolde koks koken elk gerecht, groot of klein, met evenveel passie en gevoel. Je kunt hier terecht voor de heerlijkste vlees- en visgerechten, maar natuurlijk ook voor een lekkere pizza of goede pasta.

See on m.dichtbij.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AzAbtl

Venetië ontkent boete voor luidruchtige trolleykoffer

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



In Italiaanse media deed het gerucht de ronde dat het stadsbestuur van Venetië dreigt met boetes tot 500 euro voor toeristen met een trolley. Maar het stadsbestuurt ontkent nu zo’n maatregel te willen nemen.Trolleykoffers zouden vooral in grote groepen geluidsoverlast geven en zouden de wieltjes de eeuwenoude straten en trappen beschadigen. Volgens de prefect Vittorio Zappalorto ging het alleen om een mogelijke verplichting om alleen banden die met lucht gevuld worden te gebruiken. En dan ging het met name om karren waarmee goederen afgeleverd worden in de winkels en op markten. En zelfs hierover is nog geen definitieve beslissing genomen, aldus de prefect.

See on ad.nl




via Tumblr http://bit.ly/1Cw0hwH

Italiaanse 'gehandicapte' klust bij als prostituée | metronieuws.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



In de Italiaanse stad Napels zijn 24 ‘valse gehandicapten’ ontmaskerd, die er naast hun uitkeringen een betaalde baan op na bleken te houden. Zeker één ervan kluste bij als prostituée.De vrouw was wegens hartklachten voor 100 procent afgekeurd, maar kon toch betrapt worden op het “het aanbieden van amoureuze diensten”. Ook een man die volledig was afgekeurd kon zijn uitkering inleveren. Ondanks zijn zogenaamde arbeidsongeschiktheid, verrichte hij zwaar werk in een ijzerhandel.De 24 betrapte fraudeurs konden via vervalste doktersverklaringen hun uitkering opstrijken. Dit deden ze al sinds 2004. In het onderzoek naar de fraude heeft de politie voor ongeveer drie miljoen euro aan goederen in beslag genomen.

See on m.metronieuws.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AzA80o

Italiaanse Producten on Twitter

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Haal de Italiaanse keuken in huis met deze unieke en handige Princess Pizza Maker.

See on twitter.com




via Tumblr http://bit.ly/1Cw0csF

Authentiek Italiaans Kerstdiner

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Nieuw in Heerlen: Trattoria Made in ItalyAuthentiek Italiaans diner vol met prachtige gerechten naar keuze en ontvangst met een glas Prosecco bij het nieuwe Italiaans restaurant “Made in Italy”. …

See on wowdeal.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AzA7cZ

Italiaanse Antipasti

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Antipasti is niet meer dan een schotel vol heerlijke hapjes. Verschillende soorten hammen en worsten, kaas, groentes, broodjes, vis. Alles wat lekker lijkt en in een paar happen te verorberen is kan op een antipasti schotel.

See on foody.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AR84nx

Bibberen voor de Italiaanse maffiabaas met één oog

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Een eenogige voormalige fascist, corrupte politici en een hoop misdaadgeld: dat zijn de hoofdrolspelers in het jongste maffiaschandaal in Italië. Twee jaar duurde het onderzoek dat zich eerst beperkte tot Rome, maar nu tentakels blijkt te hebben over heel het land.Massimo Carminati (56), de sleutelfiguur in de misdaadzaak, kon jarenlang uit de klauwen van het Italiaanse gerecht blijven. Een opvallend figuur met één oog; het ander verloor hij in 1981 tijdens een schietpartij. De koning van Rome noemt hij zichzelf. Dat klinkt megalomaan, maar Carminati was wel decennialang onaantastbaar. Hij werd verdacht van verschillende overvallen en moorden, maar kon altijd ontkomen aan vervolging. Van in de jaren 70 tot begin jaren 90 was hij betrokken bij de beruchte Magliana-bende die Rome terroriseerde.

See on demorgen.be




via Tumblr http://bit.ly/1AR84Uz

Zo kan het ook: Italiaanse dive coaster is al wel klaar - Gardaland

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



De nieuwe dive coaster in het Italiaanse pretpark Gardaland is nog voor de jaarwisseling af. Onlangs werd het allerlaatste deel van de baan gemonteerd. Binnenkort beginnen de eerste testritjes. Onder luid gejuich hing een hijskraan afgelopen week het enige nog ontbrekende stukje achtbaan op zijn plek, zo is te zien op een nieuwe video met indrukwekkende luchtbeelden. In het voorjaar kunnen bezoekers voor het eerst plaatsnemen.De Efteling heeft voor een vergelijkbare attractie langer de tijd nodig: ‘onze’ dive coaster Baron 1898 opent pas in de zomer. Hoewel in Kaatsheuvel begin november al de eerste baandelen zijn gespot, focussen de werkzaamheden zich voorlopig op het stationsgebouw. De rest van de track arriveert pas volgend jaar.

See on looopings.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AR81Ih

Lamborghini Reveals Aventador LP 700-4 Pirelli Edition

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Limited edition to celebrate the 50-year association between the two firms.Lamborghini has revealed a new special edition Aventador LP 700-4 Pirelli Edition to celebrate the 50-year association between the two firms.The 2015 supercar comes with its special 20 or 21-inch alloy wheels wrapped in equally special versions of Pirelli’s P Zero tires.Available in both Coupé and Roadster versions, the Aventador LP 700-4 Pirelli Edition sports a two-tone color scheme in two options.Owners will be able to specify the car with a matte black roof, pillars, wing mirrors, and air intakes along with a contrasting gloss finish for the body.The second option has gloss black paint on the “upper parts of the car” which is contrasted by one of four matte finishes – Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas or Grigio Titans – on the body.

See on italialiving.com




via Tumblr http://bit.ly/1zc4WQK

Ferrari schudt technische staf op - ThePostOnline

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



MARANELLO (ANP) - Ferrari heeft een stevige reorganisatie doorgevoerd in de technische leiding van de Formule 1-renstal. Zowel de Engelsman Pat Fry als de Griek Nikolas Tombazis heeft het veld moeten ruimen bij de Italiaanse renstal.

See on media.thepostonline.nl




via Tumblr http://bit.ly/1Hq0LVR

'Italiaanse Marilyn Monroe' Virna Lisi overleden - Het Laatste Nieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse actrice Virna Lisi is overleden. Ze werd 78. Dat meldt het Italiaanse persbureau Ansa. Voor haar rol in ‘La Reine Margot’ van Patrice …

See on hln.be




via Tumblr http://bit.ly/1zp2ifu

10 Christmas Gifts Italy Gave the World

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



ROME – It’s fashionable to list things by numbers, so here goes with 10 Christmas gifts which Italy gave the world in 2014. In the Christmas stocking have been gifts ranging from a coffee maker to eco-friendly fashions, from rubbish art to ancient art.

See on i-italy.org




via Tumblr http://bit.ly/16J61cd

Italiaans swingen met Mario Biondi - Ceppetto Blog

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



“This is what you are!” Niets Italiaans aan de titel van dit liedje. Maar de sound drukt je in gedachten extra diep in die Bloemendaalse strandstoel met de zon op je gezicht, verscholen achter een veel te grote zonnebril en nippend aan de mooiste cocktail op de kaart.Mario BiondiDe zanger van het liedje is Mario Biondi. Aan hem is alles Italiaans. Hij is afkomstig uit een klein plaatsje in Puglia, maar groeit op in Catania als zoon van een volkszanger. Niet vreemd dus dat Mario het voorbeeld van zijn vader volgt. Zijn bijzondere stem zorgt ervoor dat hij niet voor eeuwig in het kerkkoor hoeft te zingen. De zeer blanke zanger heeft in zijn stem de combinatie van het warme, donkere van Barry White en het wat hese van Lou Rawls.

See on ceppetto.com




via Tumblr http://bit.ly/1AOK3NU

Michelangelo's David to get earthquake-proof pedestal - Telegraph

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Florence’s favourite statue to get extra protection after Tuscany rocked by quakesTHE ITALIAN government is to spend €200,000 (£160,000) on a new plinth to support Michelangelo’s statue of David after hundreds of earth tremors shook Florence and the surrounding region in recent days.Dario Franceschini, the culture minister, said funds would be provided to build an anti-seismic platform beneath the 14ft statue in the Accademia Gallery.Florence and other cities in Tuscany have been hit by more than 200 minor tremors in the past few days, with the highest of 3.8 and 4 magnitude recorded in Chianti, the wine-growing region.

See on telegraph.co.uk




via Tumblr http://bit.ly/1wUTXhs

Fiat Melfi draait nu ook op zaterdag | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Fiat-fabriek te Melfi draait overuren momenteel en haalt cijfers van voor de crisis. De komende tijd zal de assemblage van de Punto en de Renegade ook op zaterdagen gaan plaatsvinden. In oktober schreven we al over de overstap naar drie ploegendiensten in verband met productietoename voor deze belangrijke productielocatie in de provincie Potenza. De productie van de 500X is nog niet eens op stoom, maar de grote vraag naar de nieuwe kleine Jeep zorgt al voor overuren. Bovendien neemt momenteel ook de vraag naar de oude vertrouwde Punto weer toe.

See on autoedizione.nl




via Tumblr http://bit.ly/1E1n2gt

Buongiorno Amici Italiani @goitalycardnl @goitalycard (bij Good...





Buongiorno Amici Italiani @goitalycardnl @goitalycard (bij Good Things From Italy)




via Tumblr http://bit.ly/13uvNyX

Ferrari haalt Vergne als testrijder - ThePostOnline

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



MARANELLO (ANP) - Jean-Eric Vergne gaat vanaf komend seizoen als testrijder aan de slag bij Ferrari. Dat maakten de Franse coureur en de Italiaanse renstal uit de Formule 1 vrijdag bekend via Twitter.

See on media.thepostonline.nl




via Tumblr http://bit.ly/1HnUH0c

Reorganisatie bij Ferrari doet opnieuw koppen rollen - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De grondige reorganisatie bij Formule 1-renstal Ferrari gaat drastisch verder. Enkele races ver in het F1-seizoen 2014 werd teambaas Stefano Domenicali vervangen door Marco Mattiacci, maar na afloop van het seizoen werd ook Mattiacci bedankt voor bewezen diensten. Hij werd opgevolgd door Maurizio Arrivabene.

See on m.nieuwsblad.be




via Tumblr http://bit.ly/1HnUIB8

Firenze maakt zich zorgen om David van Michelangelo na aardbevingen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse regio Toscane werd de voorbije drie dagen opgeschrikt door een reeks kleine aardbevingen en cultuurminnend Firenze vreest dat de David van Michelangelo wel eens beschadigd zou kunnen raken.Firenze maakt zich zorgen. De Italiaanse regio Toscane werd de voorbije drie dagen opgeschrikt door een reeks kleine aardbevingen en cultuurminnend Firenze vreest dat de David, het wereldberoemde renaissancebeeld van Michelangelo, wel eens beschadigd zou kunnen raken.Toscane werd de voorbije dagen geteisterd door maar liefst 250 aardschokken, waarvan een 15-tal een kracht hadden van 3 tot 4. Volgens het Italiaanse Instituut voor Aardbevingen en Vulkanologie werd het wijnbouwgebied Chianti het zwaarst getroffen en dan vooral de steden Firenze en Sienna. De zwaarste schokken waren vrijdag te voelen en ook vandaag waren er enkele minder krachtige aardbevingen.Er vielen vooralsnog geen slachtoffers en volgens de Italiaanse brandweer is er enkel schade in de buurt van het epicentrum, zo’n 30 kilometer ten zuiden van Firenze. In de streek durven honderden mensen niet meer in hun huis te slapen. Ze vinden onderdak voor de nacht in hun auto’s, tenten of caravans. Enkele scholen in Toscane zijn gesloten en de gelovigen of toeristen mogen sommige kerken niet betreden. Sommige pleinen worden klaargemaakt om er zondag de mis in de buitenlucht te houden.

See on deredactie.be




via Tumblr http://bit.ly/1HnUIkE

Restaurants Autogrill op Utrecht CS

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Restaurantketen Autogrill krijgt met drie nieuwe locaties toegang op Utrecht CS. Het tienjarig contract zou goed zijn voor €60 miljoen omzet.Autgrill won het contract bij de Nederlandse Spoorwegen, dat op het centraal gelegen treinstation met jaarlijks rond 65 miljoen reizigers drie horecazaken beschikbaar stelt.De café’s en restaurants zullen volgens dit contract tegen het einde van 2015 open gaan.

See on m.telegraaf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1sZx3Gp