zaterdag 4 juli 2015

Giugiaro verkoopt aandelen Italdesign aan Audi

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Auto-ontwerper Giorgetto Giugiaro heeft besloten zijn aandelen in Italdesign te verkopen aan Audi.Sinds 2010 heeft Lamborghini Holding S.p.A - als dochterbedrijf van Audi AG - 90,1 procent van het Italiaanse designhuis Italdesign Giugiaro in handen.
See on nu.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JFngMO

7 fiere auto’s uit de geschiedenis van de Carabinieri

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Gisteren maakte Seat bekend een hele dikke order bij de Italiaanse politie te hebben binnengehaald. Zowel de lokale politie als de Carabinieri worden de komende jaren volgestopt met Seat Leons.In het contract dat een looptijd van 3 jaar heeft is voorzien in een optie op 4.000 auto’s, waarvan dit jaar zo’n 900 worden afgenomen. Het gaat op de 2.0 TDI met 150 pk, die worden voorzien van bepanstering tegen handvuurwapens aan de voorzijde.
See on autoblog.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JFngME

ANWB - Wegenwacht vertrokken naar Italië en Frankrijk

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De gele Wegenwachtauto’s rijden vanaf deze week weer door toeristische gebieden in Frankrijk en Italië. Met zestien man sterk helpt de Wegenwacht zoveel mogelijk gestrande Nederlanders weer op weg. Ook zijn er twee medewerkers van de ANWB naar het steunpunt in Lyon afgereisd om de wegenwachten te ondersteunen.
See on anwb.nlvia Tumblr http://bit.ly/1CSdtLs

Ciao tutti’s Italiaanse IJstest | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Wij zijn dol op Italiaans ijs – en we zijn vast niet de enigen. Op reis door Italië eten we elke dag minimaal één bolletje en ook in eigen land mag je ons wakker maken voor een heerlijke gelato.Deze zomer gaan we op zoek naar het lekkerste Italiaanse ijs in Nederland en Vlaanderen. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen doen (dan vliegen de kilo’s eraan) dus vandaar dat we aan jullie vragen om ons te helpen.
See on ciaotutti.nlvia Tumblr http://bit.ly/1ggJB6T

Italiaans politiekorps bewapent zich met SEAT Leon - Alex Miedema

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

SEAT gaat Italiaanse politiekorpsen – de Polizia di Stato en de Carabinieri – voorzien van nieuwe dienstauto’s. De eerste 206 exemplaren werden vandaag geleverd – 106 politieauto’s voor de Carabinieri en 100 auto’s voor de Polizia di Stato. In totaal voorziet het fleetcontract in een optie tot 4.000 SEATs gedurende de komende drie jaar.
See on alexmiedema.nlvia Tumblr http://bit.ly/1CSbLtt