zaterdag 28 februari 2015

Scusa Roma

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDonaties zijn nog steeds meer dan welkom: http://bit.ly/1zTc8kD Dank voor jullie steun namens Rome.
via Tumblr http://bit.ly/1N3ggJ2

Italiaanse kustwacht wil zich bewapenen tegen IS - HLN.be

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe Italiaanse kustwacht zegt zich “vernederd” te voelen omdat ze op anderen moeten rekenen om zich te beschermen tegen mogelijke terreuraanvallen van IS. De kustwacht wil dat de Italiaanse overheid hen wapens levert om dat zelf te doen. Dat meldt AFP.De top van de kustwacht verklaarde vandaag dat de situatie “de moraal van de leden van de kustwacht danig ondermijnt” en dat er dringend moet overlegd worden met de transportminister Maurizio Lupi. De kustwacht wil erkend worden als een politiemacht.

See on m.hln.be
via Tumblr http://bit.ly/1BLEEfo

Modieuze riooldeksels in Milaan

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDe modeweken zijn volop in gang in Milaan en dat zal de stad geweten hebben. Zelfs de riooldeksels werden in een fashionable jasje gestoken.Als deel van de openluchttentoonstelling “Above the Below - Manhole Cover Art and the Wired City” wil Milaan en vezelopticabedrijf Metroweb mensen doen stilstaan bij de enorme hoeveelheid kabels, communicatie en technologie die er onder hun voeten doorloopt.Ze vroegen aan verschillende topdesigners om een ontwerp te tekenen voor de vele ijzeren putdeksels van de Via Monte Napoleone en Via Sant’Andrea. Onder meer Armani, Versace, Missoni, Emilio Pucci en Prada bezitten nu een kleurrijk deksel in de Italiaanse modestad.

See on m.weekend.knack.be
via Tumblr http://bit.ly/1BLEDZ2