zaterdag 24 januari 2015

Armani Acqua De Gio for Women - 50 ml - Eau de toilette - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaEindelijk een vrouwelijk variant van de ‘Acqua di Gio’. Al jaren is de mannelijke versie een succes. Nu komt Armani met deze parfum voor de vrouw die op zoek is naar vrijheid en rust. Unieke elementen die het zuiden kenmerken deze parfum. Een geursensatie van bloemen zorgt voor een zomers gevoel. Deze parfum neemt je zorgen weg met verfijnde geuren en kleuren zorgt het voor de nodige uitvlucht.

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1Eftf7z

XXL Poster Vesparama - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaNegen retro scooters in popart stijlDeze groot-formaat XXL poster maakt van een gewone muur een uitzonderlijk fraaie blikvanger. De kwalitatief hoowaardige fotoafdrukken kunt u rechtstreeks op de gladde wand bevestigen met Tesa Power Strips, of u kunt de print veredelen.De print kan op MDF gelijmd worden, of worden ingelijst.

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1EftgIS

WeWOOD Callisto Beige - Polshorloge - Crème - 39 mm - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDit horloge is een horloge van het merk WeWOOD. De kleur van de kast is beige en de kleur van de band beige. De wijzerplaat is beige van kleur. De kast van het horloge is gemaakt van hout en de band is van hout. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van mineraal.

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1Efteke

Proraso 100 ml - Aftershavelotion - Italiaanse Producten - Prodotti Italiani

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaProraso Original After Shave Lotion is een frisse verkwikkende after shave lotion met een lichte eucalyptus parfum die huid verzorgt en kalmeert. Het bevat toverhazelaar extract en menthol en is geschikt voor ieder huidtype. Proraso Original After Shave Lotion is vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.

See on winkel.bol.com
via Tumblr http://bit.ly/1JB74aa

Gaat nieuwe ontwerper Gucci het redden?

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDe bij het grote publiek onbekende Alessandro Michele (42) is benoemd tot creatief directeur van Gucci. De eerste collectie was een dramatische stijlbreuk met het oude modehuis. De vraag is, is Alessandro here to stay?Toen Tom Ford en topman Domenico de Sole in 2004 bij Gucci vertrokken, werd eerst Alessandra Facchinetti naar voren geschoven om de vrouwencollecties vorm te geven. Dat was geen succes. Facchinetti werd aan de kant gezet. De Italiaanse kon aan de bak bij Valentino, maar werd daar in 2008 ook weer de laan uit gestuurd.

See on m.telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1xNX8Vd

Dit is waarom je flink meer gaat betalen voor olijfolie

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsTerwijl de prijs van ruwe olie hard daalt, doet die van olijfolie het tegenovergestelde. Olijfolie wordt de komende maanden flink duurder, zeggen Nederlandse importeurs. Hoe komt dat?Spanje en Italië zijn de twee grootste olijfolieproducenten ter wereld.

See on nrcq.nl
via Tumblr http://bit.ly/1xNX8ER