maandag 18 mei 2015

Aangifte tegen toeschouwer na gruwelval Giro

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse wielrenner Daniele Colli heeft zaterdagochtend aangifte gedaan tegen de toeschouwer die hem donderdag ten val bracht in de Ronde van Italië.De renner van het kleine Nippo-Vini Fantini reed in de sprint van de zesde etappe tegen het fototoestel van een toeschouwer en ging hard onderuit. Hij brak daarbij een bovenarm.
See on m.telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1S1SBvd

Italiaans modemerk Freddy opent flagship store in Maastricht

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het Italiaanse modemerk Freddy Pant Room opent volgende week vrijdag een flagship store aan het Sint Amorsplein in Maastricht. Het is de eerste winkel van het merk in Nederland. Modehoofdstad MaastrichtFreddy Pant Room laat weten voor Maastricht te kiezen omdat het Italiaanse merk Maastricht als de modehoofdstad van Nederland ziet.
See on 1limburg.nlvia Tumblr http://bit.ly/1S0Qacd

Vissen in Italië - Rivier de Po - Carpcrossing.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Rivier de Po, ItaliëDe rivier de Po in Italië is een 625 km lange en tot wel (op sommige gedeeltes) 400 meter brede rivier. Elke visser heeft de naam wel eens horen vallen. De Po is een waar vis-Walhalla waar je nog vissen vangt zonder naam. Het bestand aan karpers, meerval, snoekbaars, snoek, brasem, baars en andere witvis is ongekend groot. Het gebied is nog ruw, wild en on-ontdekt.
See on carpcrossing.comvia Tumblr http://bit.ly/1ESwEo4

Magnifico - Fedez | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

We beginnen deze maandag met Magnifico, de derde single van het album PopHoolista van rapper Fedez. Hij zingt hier samen met Francesca Michielin, winnares van XFactor Italia.
See on ciaotutti.nlvia Tumblr http://bit.ly/1ESwE7E