maandag 5 september 2016

Il Palagetto - Vakantie in Italië | Ciao tutti

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Eliza rijdt door de glooiende heuvels van Toscane, op weg naar Il Palagetto. Ze gaat almaar langzamer rijden, zo mooi is het uitzicht. Eliza vergaapt zich aan het schitterende landschap, maar dat is nog niet alles!
See on vakantie-in-italie.nl

via Tumblr http://bit.ly/2ctxANE

Italiaans model draagt wel heel gewaagde jurk op de rode loper

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het Italiaanse model Giulia Salemi woonde tijdens het filmfestival van Venetië de première bij van ‘The Young Pope’ en trok alle aandacht naar zich toe in een oranje jurk. De creatie heeft een diep decolleté, maar het waren vooral de twee splitten tot midden haar buik die het ontwerp nog dat tikkeltje uitdagender maakten.
See on m.nieuwsblad.be

via Tumblr http://bit.ly/2c6mLjv

Chefs in een Siciliaanse keuken | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Tijdens de culinaire reis op Sicilië kookt Felice niet alleen in de keuken van Casa Azzurra, maar mag ze ook haar schort ombinden in de goed uitgeruste cucina van hotel Borgo dell’Etna.Felice: ‘Chef-kok Leopoldo en kok Giuseppe staan ons al op te wachten. De garnalen en inktvissen, ‘s ochtends nog vers uit zee gevist, liggen ook al klaar. Tijd om de handen uit de mouwen te steken!
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/2cs282f

'Real Madrid wil Italiaans wonderkind (17) zo snel mogelijk naar Spanje halen'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Real Madrid heeft het oog laten vallen op tienersensatie Gianluigi Donnarumma (AC Milan). De Spaanse krant Sport meldt dat dit weekeinde. De pas zeventienjarige Donnarumma maakte donderdag zijn debuut onder de lat van de nationale ploeg van Italië. Het gaat sinds oktober 2015 héél hard met de piepjonge goalie. Donnarumma is inmiddels de vaste keeper van gevallen grootmacht Milan en lijkt de natuurlijk opvolger te zijn van levende legende Gigi Buffon.
See on voetbalprimeur.nl

via Tumblr http://bit.ly/2cguURb