woensdag 15 juli 2015

De mooiste liedjes van Eros Ramazzotti | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Onze krant en website bestaan nu ruim vier jaar maar nog nooit kregen we zo’n grote respons op een win-actie. We durven dan ook te stellen dat Eros Ramazzotti de populairste Italiaanse artiest in Nederland is! Onze mailbox stroomde vol toen we vroegen naar jullie favoriete nummer met als beloning voor een enkele gelukkige, een paar vrijkaarten voor het concert op 3 november.
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1CEmAVI

Vier doden bij burenruzie in Zuid-Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Bij een burenruzie in het Zuid-Italiaanse Trentola Ducenta zijn zondagochtend vier doden gevallen. Een heel gezin kwam om het leven, waaronder de vader, moeder en de zoon van 23. Ook een medewerker van de groentewinkel van het gezin is doodgeschoten.
See on nu.nlvia Tumblr http://bit.ly/1TCUwGh

Basso verlaat Tour wegens teelbalkanker

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse wielrenner Ivan Basso heeft de Tour de France per direct verlaten. Bij de renner van Tinkoff-Saxo is teelbalkanker geconstateerd.Basso kwam ten val in de vijfde etappe en hield daarna last van zijn teelbal. Een onderzoek in het ziekenhuis bracht een gezwel aan het licht. “We hebben het twee uur geleden gehoord. Ik moet nu stoppen”, zo maakte hij op een persconferentie bekend. Basso reist zo snel mogelijk terug naar Italië.
See on nos.nlvia Tumblr http://bit.ly/1TCUwpU

Grugliasco, 35 gradi in fabbrica: gli operai scioperano per un'ora

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Le temperature africane all'interno delle officine di montaggio e lastratura rendono impossibile il normale svolgimento del lavoro. Tre lavoratrici hanno accusato malori.
See on m.torinotoday.itvia Tumblr http://bit.ly/1K7MIe4

Lamborghini claimt CO2-neutrale productie - AudiBlog.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De auto’s van Lamborghini zijn verre van CO2-neutraal, maar de fabriek en het hoofdkantoor zijn dat nu wel. Het bedrijf heeft een zogenoemde trigeneratie-installatie in gebruik genomen.De installatie voor warmtekrachtkoppeling produceert alle elektriciteit, warmte en koeling die de fabriek en de kantoren van de Italiaanse autobouwer nodig hebben. Het bedrijf heeft zich voor de CO2-neutrale status laten certificeren door adviesbureau DNV GL.
See on audiblog.nlvia Tumblr http://bit.ly/1fJusel

Het vakantiegerecht uit Italië: Biefstuk en truffel

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Ruim 600.000 Nederlanders gaan naar Italië op vakantie. Het heerlijke eten is een belangrijke reden. Om alvast in Italiaanse sferen te komen heeft chefkok en Italiaan Giovanni Caminita een recept gemaakt van een heerlijk Italiaans gerecht.
See on rtlnieuws.nlvia Tumblr http://bit.ly/1Mukvve

Firenze zet Jan Fabre in de bloemetjes

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

In de Italiaanse stad heeft de Belgische kunstenaar de Premio Michelangelo gekregen. De prijs bekroont artiesten die vaardigheden aan de dag leggen in de stijl van de oude Florentijnse meesters.
See on deredactie.bevia Tumblr http://bit.ly/1MukveU

Italiaans bedrijf brengt smartphone uit onder merknaam Commodore

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Veel dertigers en veertigers krijgen nog warme gevoelens bij het horen van de merknaam Commodore, een computerfabrikant van het eerste uur die in 1994 ter ziele ging. Aangezien de merknaam nog steeds veel bekendheid geniet, komt een Italiaans bedrijf onder de merknaam Commodore met een Android smartphone.
See on gsmhelpdesk.nlvia Tumblr http://bit.ly/1fJurqR

Italiaans modemerk Cavallaro Napoli naar Groningen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het Italiaanse modemerk Cavallaro Napoli heeft zich sinds enige tijd gevestigd in Groningen. Dat meldt de Groningen City Club via haar Facebookpagina, in de serie “New in Town”. Cavallaro Napoli, Italiaans van oorsprong, heeft haar deuren geopend aan de Brugstraat. De winkel is verdeeld over drie verdiepingen en verkoop zowel kleding voor mannen als voor vrouwen.
See on groc.nlvia Tumblr http://bit.ly/1J0hO5K

Oproep: Wat is uw favoriete Italiaanse kustplaats?

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Bella Italia! Met een 7600 kilometer lange kustlijn zijn er genoeg mooie stranden en stadjes te vinden. Maar wat zijn nu de pareltjes? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen aan de Italiaanse kust en ontvangen graag uw reistips en foto’s!
See on telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1TCwET7