vrijdag 15 mei 2015

Hout Oven Hout - Raimondi Pizzahout: Olijfhout voor de houtoven van Raimondi Pizzahout

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Een pizza uit de houtoven gestookt met olijfhout geeft een onvergetelijk aroma en unieke smaak.Wij importeren olijfhout uit onze eigen biologische olijfgaard in Calabrie, vrij van toevoegingen en bestrijdingsmiddelen.Bezoek ons tijdens het Italie Evenement op 29, 30 en 31 mei 2015.
See on houtovenhout.blogspot.nlvia Tumblr http://bit.ly/1IG04vu

Maak kennis met Italian Entertainment And More

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Italian Entertainment is in eerste instantie ontstaan uit een grote Passie voor Italië. Mede door onze Italiaanse achtergrond was deze invulling een duidelijke en overtuigende keuze.Na jarenlange ervaring in de evenementen en entertainment branche en al zoekende naar Italiaans Entertainment (en meer) voor onze opdrachtgevers, werd snel duidelijk dat er veel te krijgen is wat past in het thema Italië.Nergens stonden echter al deze mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar, laat staan dat ze eenvoudig te engageren waren.Bezoek onze vernieuwde website http://bit.ly/dU8LWY.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HisdXL

Italien entertainment | Vespresso Mobiel

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Zoekt u een exclusief concept voor de catering van uw familiefeest, gemeenschappelijke manifestatie of bedrijfsevenement?Vespresso geeft u voor al uw evenementen de beschikking over uitgeruste Vespa APE carriers zodat u, waar u maar wenst, een espressobar, een ijscorner, een bier- en frisdrankenbar, een aperitiefbar of een pastabar hebt.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1bUpN6y

Italië gewaarschuwd: 'IS komt eraan!'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italië krijgt de komende weken te maken met IS-strijders die vanuit Libië het land proberen binnen te komen. Ze zullen zich verstoppen tussen bootvluchtelingen die de Middellandse Zee oversteken.Daarvoor waarschuwt de Libische minister van Informatie Omar al-Gawari in een interview met het Italiaanse persbureau ANSA. Ook Malta krijgt volgens al-Gawari te maken met IS-strijders.IS heeft herhaaldelijk gedreigd met aanslagen in Italië. Zo staat het Vaticaan hoog op de lijst van doelwitten van de islamitische terreurorganisatie.
See on m.telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1PnTIq6

15.000 euro voor zeewierspaghetti | metronieuws.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Het is lang en slierterig en dus kan zeewier prima dienst doen als gezonde vervanging van Italiaanse pasta zoals tagliatelle. Althans dat dacht Willem Sodderland, oprichter van Seamore, die zeewierpasta op de markt brengt. Hij blijkt niet de enige: ruim vierhonderd Nederlanders zien er ook iets in. Zij bestelden de afgelopen vier weken voor 15.000 euro de zogenoemde I sea pasta via crowdfundingsite Oneplanetcrowd. Wild groeiend zeewier dat lijkt op tagliatelle hebben zij straks op hun bord liggen.
See on m.metronieuws.nlvia Tumblr http://bit.ly/1e5rHTn

Nederlandse pastaprinter print hele bijzondere vormen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De eerste pastaprinter die bijzondere vormen pasta ‘print’ is ontwikkeld met Nederlandse technologie.De pasta van de toekomst is niet meer geheel Italiaans. De eerste pastaprinter die in staat is om 3D-pastavormen te printen, is gebaseerd op technologie van het Nederlandse onderzoeksinstituut TNO. De machine is eigendom van het Italaanse pastamerk Barilla, die tijdens de beurs EXPO2015 in Milaan van mei tot oktober wordt gepresenteerd.GezonderDe 3d-geprinte pasta smaakt als normale verse pasta en wordt op een soortgelijke manier bereid. De pastaprinter is niet alleen interessant voor het printen van verschillende pastavormen, ook kan de technologie bijdragen aan de textuur, structuur en inhoudsstoffen van de pasta. “Die kunnen een concrete bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen en duurzaamheid in productie”, aldus een woordvoerder van het TNO.
See on bright.nlvia Tumblr http://bit.ly/1e5rEXT

Cabriorijden in Italië, La dolce vita in optima forma! | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Een cabrio huren in Italië is nog niet zo eenvoudig merkte Romeo. Hij bedacht een oplossing met klassieke Alfa Romeo Spiders!Met de wind door de haren en het zonnetje op het gezicht heerlijk toeren door het Italiaanse landschap. Het is zo’n beetje het ultieme Dolce Vita geluk met een echte Italiaanse bolide als kers op de taart. Maar deze droom die voor vele van ons toch niet zo ver weg lijkt, is nog niet zo eenvoudig te realiseren. Roméo bedacht een oplossing.
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JN0Fdw

Di Lella Productions - Events And More: Pasta Company en Powerboat Scheveningen bieden een combi arrangement aan!

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Zondag 7 juni as hebben wij voor het eerst een geweldig gave aktie voor iedereen die van snelheid en lekker eten & drinken houd. U kunt op inschrijving mee op een supersnelle powerboat en vooraf of achteraf gebruik maken van een fantastisch arrangement. Kijk hieronder voor de details.
See on dilellaproductions.blogspot.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JN0Fdl

#Riviera #Beach #Biddinghuizen @concettadilella @stefaniadilella...#Riviera #Beach #Biddinghuizen @concettadilella @stefaniadilella (bij Rivièra Beach)via Tumblr http://bit.ly/1L78uM9

Drie doden bij explosie Italiaanse vuurwerkfabriek - Gazet van Antwerpen Mobile

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Bij een explosie in een vuurwerkfabriek in de buurt van Napels zijn woensdag drie mensen omgekomen en vier anderen gewond geraakt. Dat meldt het persagentschap Ansa.De explosie had plaats in de vuurwerkfabriek Pirotecnica Fratelli Schiattarella in Giugliano di Campania, op tien kilometer ten noordwesten van Napels. Tijdens de explosie kwamen drie mensen om: het eerste slachtoffer kwam ter plekke om, het tweede slachtoffer stierf opweg in de ambulance en het derde slachtoffer overleed in het ziekenhuis. Vier anderen liepen slechts lichte verwondingen op en werden al uit het ziekenhuis ontslagen.De oorzaak van de explosie is nog niet gekend.
See on m.gva.bevia Tumblr http://bit.ly/1K9CbhZ

Ferrari opent 'Simulator Center' in Milaan

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het Italiaanse merk Ferrari geeft nu ook publiek de kans kennis te maken met een Ferrari-simulator. In de stad Milaan heeft de firma een winkel geopend, waarin een simulator staat. Volgens Ferrari-junior Antonio Fuoco zit er weinig verschil in met de simulator waar de coureurs mee oefenen.
See on gpupdate.netvia Tumblr http://bit.ly/1K9C9GK

Italiaanse flair in Nederland; het Italië Evenement

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Er strijkt een klein stukje Italië neer in Nederland, tijdens het Italië Evenement op 29, 30 en 31 mei. Je flaneert door de kasteeltuinen van Kasteel de Haar of vaart misschien wel in een gondel door de grachten. Je bakt een pizza in de houtoven of kijkt het kunstje eerst nog een keer af bij de Italiaanse meesters tijdens het NK Pizzabakken. Ondertussen leren de kinderen al Romeins schrijven of volgen een kookworkshop. Je besluit nog wat trouwinspiratie op te doen, drinkt een prosecco, kijkt naar een modeshow…. en geniet van het mooiste uit Italië. Lees snel verder voor mijn beste tips voor het Italië Evenement en vergeet niet mee te doen aan de winactie; we mogen namelijk 2 x 2 entreekaarten weggeven!
See on italieuitgelicht.nlvia Tumblr http://bit.ly/1E8BNYG

Italiaanse strandregels.... Mamma mia!

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Ondanks dat het 27 graden is, kunnen de Italiaanse strandbezoekers niet geloven dat we onze kinderen laten zwemmen. Straks worden ze nog ziek!Opnieuw kijk ik al schrijvend uit op de Adriatische zee. Ondanks dat het 27 graden is, kunnen de Italiaanse strandbezoekers niet geloven dat we onze kinderen laten zwemmen. Straks worden ze nog ziek!Terwijl onze kinderen – desnoods in ondergoed – de zee of het zwembad in springen, als het onverwacht mooi weer is in Italië tijdens de mei- of herfstvakantie, zitten hun leeftijdsgenoten op precies hetzelfde strand gehuld in maillots, vestjes en soms zelfs shawls. Zwemmen of in zwemkleding lopen doe je namelijk niet buiten ‘het zwemseizoen’ dat van half juni tot eind augustus loopt. Ook niet als het zo heet is dat de mussen van het dak vallen. Of als je kinderen heel, heel graag een duik willen nemen. Want denken wij op zo’n moment: ‘Ach, het is vakantie, waarom niet.’ En: 'als het koud is, zijn ze er zo weer uit.’ Voor Italiaanse ouders is dit een absolute no-go. Waarom? Italianen zijn over het algemeen behoorlijk hypochondrisch. Je zou er nog verkouden – of erger! – van worden. Bovendien hoort het gewoon niet.
See on fabmama.nlvia Tumblr http://bit.ly/1L5WrP9