donderdag 18 mei 2017

#Italian #Food #Tours is klaar voor 3 dagen #Live #Cooking...#Italian #Food #Tours is klaar voor 3 dagen #Live #Cooking #Fresh #Italian #Food tijdens het #Italië #Evenement 2017 in de #kasteeltuinen van #Kasteel De #Haar in #Haarzuilens. #foodtrucks #passie #sfeer #italiaans #weekend #gusto (bij Italië Evenement, Smaak en Stijl)via Tumblr http://bit.ly/2rjhTzH

Parlement Italië pakt cyberpesten aan met nieuwe wet

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het Italiaanse parlement heeft woensdag een wet aangenomen om cyberpesten te bestrijden. Dat gebeurde nadat ophef was ontstaan over meerdere zaken waarbij slachtoffers van pesterijen zelfmoord pleegden.De Kamer van Afgevaardigden toonde zich woensdag zeldzaam eensgezind: 432 parlementariërs stemden voor. Er was slechts één onthouding. “We dragen deze wet op aan Carolina Picchio en andere slachtoffers van cyberpesten”, zei voorzitter Laura Boldrini na de stemming.

via Tumblr http://bit.ly/2pYMkX9

Italië: Immigranten moeten zich aanpassen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Immigranten moeten zich aanpassen aan de heersende waarden. Dat blijkt uit een uitspraak van het hoogste Italiaanse gerecht, deze week. Rechtse partijen willen nu een directe stop op het dragen van boerka en nikab.Het Italiaanse hof van cassatie deed uitspraak in een zaak van een sikh van Indiase origine, die twee jaar geleden door de politie werd beboet omdat hij in het openbaar een dolk droeg. De sikh betoogde dat het ging om een zogenaamde kirpan, een mes dat in het sikhisme een religieus symbool is. Hij legde zich daarom niet neer bij de boete.

via Tumblr http://bit.ly/2qu4jZ7

Most Common Italian Last Names - All things Italian and more!

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Most Common Italian Last Names Is your surname in this list? Check if your surname is one of the most common Italian Last Names.    

via Tumblr http://bit.ly/2qtIwR6