zaterdag 22 augustus 2015

Zanger Gino Politi voelt zich een Tilburger die uit het Italiaanse Palermo komt

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

EINDHOVEN - Het Italiaanse accent is nog goed te horen bij zanger Gino Politi. Geboren in Palermo en uiteindelijk als zanger terecht gekomen in Tilburg en daar is hij maar wat blij mee. “Ik ben blij dat ik in Brabant terecht ben gekomen, het is hier gezellig en voelt een beetje als Palermo”, aldus Politi.Gino Politi is een muzikale man. Hij leerde zichzelf een aantal instrumenten bespelen. Als bassist kwam hij naar Nederland en speelde met diverse bandjes in nachtclubs. Uiteindelijk is hij gaan zingen en dat is iets wat hij heel graag doet. “Ik kan er goed mijn ei in kwijt en het maakt me blij”, vertelt Politi in de studio van Omroep Brabant
Good Things From Italy’s insight:

Gino is met verschillende muzikale acts te boeken bij Italian Entertainment (http://bit.ly/dU8LWY)


See on omroepbrabant.nl

via Tumblr http://bit.ly/1MEEucT

Bijna 5,5 miljoen euro voor Ferrari Enzo van paus Johannes Paulus II

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Deze Ferrari Enzo in nieuwstaat heeft een ongewone voorgeschiedenis. Het is zeker de belangrijkste van alle Enzo’s: dit is het laatste exemplaar van de productie en het enige …
See on vroom.bevia Tumblr http://bit.ly/1E9tTVT

PowNed : Berlusconi: Dames, kus de penis

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Smeuïge onthullingen in een nieuw boek over de ‘bunga bunga’-feestjes die regelmatig zouden zijn georganiseerd door de Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi. Hij genoot ervan als daar aanwezige dames / prostituees de klabanus van een beeldje kusten en zijn naam zongen.
See on powned.tvvia Tumblr http://bit.ly/1I1zuZb

Le 50 migliori gelaterie italiane

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Dal sondaggio del sito Gastronauta, una selezione delle 50 gelaterie che i clienti apprezzano di più, in tutta Italia.I lettori del sito Gastronauta hanno risposto, per il terzo anno consecutivo, al sondaggio e hanno segnalato i posti dove mangiano il gelato migliore. Sul podio la gelateria Ciokkolatte di Padova.
See on lacucinaitaliana.itvia Tumblr http://bit.ly/1EK2KDN

Godfather-tune klinkt op 'staatsbegrafenis' maffiabaas

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

In Rome is de leider van de beruchte Casamonica-bende op grootse wijze de laatste eer bewezen.Rozenblaadjes uit een helikopter en de tune van The Godfather. Zo werd in Rome met veel egards de leider van een beruchte misdaadbende begraven. Vittorio Casamonica was het kopstuk van de gelijknamige maffiafamilie, die sinds de jaren 70 actief is in de Italiaanse hoofdstad.De 65-jarige maffiabaas werd op een sierlijke lijkwagen, getrokken door zes zwarte paarden, door de straten naar een basiliek in de voorsteden van Rome gereden. Daar waren veel mensen bijeengekomen voor de uitvaartmis. “Je hebt Rome veroverd, nu het paradijs”, stond op een poster boven de kerkdeuren. “Koning van Rome”, verkondigde een andere.Van de begrafenis zijn beelden op YouTube gezet.
See on nos.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KbKAkE