vrijdag 3 april 2015

Versace jat ontwerp van American Apparel | metronieuws.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Het Italiaanse modemerk Versace ligt onder vuur omdat het \een print van visual artist Kesh, gemaakt voor American Apparel, zou hebben gebruikt voor een shirt in haar collectie. Kesh ontwierp de print al in 2013 voor de Amerikaanse kledingketen.

See on m.metronieuws.nl




via Tumblr http://bit.ly/1xJdfJj

“Italianen rijden het gevaarlijkst” | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Italianen rijden het onverantwoordelijkst van alle Europeanen. Dat blijkt uit een onderzoek van Franse het VINCI Autoroutes, dat duizenden mensen in acht Europese landen ondervroeg naar het rijgedrag van mede-Europeanen. Nederlanders komen er een stuk positiever vanaf.

See on ilgiornale.nl




via Tumblr http://bit.ly/1CCfQ6Y

Being Leonardo Da Vinci: The Real Life of an Italian Genius

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



In a challenging performance that has never before been attempted, I physically become Leonardo, wearing period costumes and reconstructive makeup to render a true likeness of the genius. “My” Leonardo answers 52 questions in the guise of philosopher, scientist, painter, inventor, architect, geologist, botanist and doctor. The text is culled from Leonardo’s own works so that this imaginary interview recreates his real Renaissance idiom. (Debut - April 21 at the Morgan Library)

See on iitaly.org




via Tumblr http://bit.ly/1EQSAWq

Giovanni Donapai 2011 "Coro de Iddanoa Monteleone" Villanova Monteleone - YouTube





"Note di Fine Estate" Alghero 26 Settembre 2011. Piazza Chiestro San Francesco, Coro de Iddanoa Monteleone "Villanova Monteleone" Direzione M° Paolo Carta!!!…




See on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1xI7AmK

Nieuwe designchef Fiat Chrysler Automobiles

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Fiat Chrysler Automobiles heeft een een nieuwe designchef aangewezen. Ralph Gilles neemt de plek in van Lorenzo Ramaciotti.De Italiaanse ontwerper Lorenzo Ramaciotti - voorheen hoofd van FCA’s designafdeling - gaat met pensioen en Ralph Gilles - eveneens een bekende naam bij de Amerikaans-Italiaanse club - neemt z’n functie over. Ramaciotti zal een deel van zijn tijd adviseur voor Sergio Marchionne (de CEO van FCA) zijn.

See on autoweek.nl




via Tumblr http://bit.ly/1apynu5

Paus moet op dieet: minder pasta en pizza - AD.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Paus Franciscus moet minder eten en meer bewegen. Dat melden Italiaanse media. De 78-jarige paus staat bekend om zijn liefde voor pizza’s.Sinds hij twee jaar geleden aantrad als paus is Franciscus zienderogen in gewicht aangekomen. Zijn levensstijl als geestelijke in Argentinië was sober en Franciscus maakte veel wandelingen. Maar sinds hij in Vaticaanstad woont, is dat veranderd. De paus loopt minder en klaagt vaak over vermoeidheid en rugpijn. De keren dat hij zijn agenda daarom moest omgooien, riepen vragen op over hoe gezond hij is en hoe lang hij nog kan aanblijven. Tijdens een mis op Stille Donderdag gisteren sprak de paus over het fysieke en emotioneel zware werk van een priester. ‘Weten jullie hoe vaak ik wel niet denk aan de vermoeidheid die jullie allemaal zullen ervaren?’, vroeg hij. ‘Ik denk er vaak aan en bid ervoor, vooral als ik zelf moe ben.’

See on m.ad.nl




via Tumblr http://bit.ly/1apyntZ