zaterdag 6 december 2014

Buon Appetito Amici @gustodilella @thingsfromitaly @italiaontour...

Buon Appetito Amici @gustodilella @thingsfromitaly @italiaontour #ristorantedisopra #italiano #disopra #ristorante #italian #entertainment #eventi #dilella (bij Di Sopra)
via Tumblr http://bit.ly/12x0iUb

'Pantani overleed aan cocktail van medicijnen en drugs'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe speculaties over een mogelijke moord op Marco Pantani mogen overboord gegooid worden. “Zijn hart kon niet meer functioneren door een mengsel van medicijnen en drugs”, melden de gerechtelijke geneeskundigen die betrokken zijn bij het onderzoek naar Pantani’s dood.

See on dewielersite.net
via Tumblr http://bit.ly/1IgeamR

Madonna nieuwe boegbeeld van Versace

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsPost van de Versace in de mailbox. Het Italiaanse modehuis zegt ‘trots te zijn dat ze kunnen bevestigen dat Madonna hun gezicht is voor de reclamecampagne van volgend jaar lente/zomer’.Ze melden verder dat de foto’s in New York zijn geschoten door het fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggott en dat elk aspect van Madonna wordt belicht in de foto’s. Je ziet Madonna de zakenvrouw, Madonna de popster, Madonna de regisseur en Madonna die zich inzet voor goede doelen.

See on m.telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1tZ0yCF

Italiaanse Ferretto Group opent kantoor in Nijmegen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsNIJMEGEN - De Italiaanse leverancier van logistieke systemen, de Ferretto Group, heeft een kantoor in Nijmegen geopend. Vooralsnog gaat het alleen om een verkoopkantoor voor de Nederlandse, Duitse en Scandinavische markt.Maar het is volgens de Nijmeegse manager Peter Bertens de bedoeling dat er over een enkele jaren ook een productievestiging in Nijmegen komt. In het kantoor aan de Kerkenbos werken nu 3 mensen; op korte termijn worden dat er 10 à 15.Ferretto levert allerlei vormen van logistieke producten, van eenvoudige magazijnstellingen tot complete computergestuurde systemen.

See on gelderlander.nl
via Tumblr http://bit.ly/15VvzCn

'Balotelli op weg terug naar Italië na belletje met oud-trainer' - soccernews.nl Mobiel

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsMario Balotelli keert in januari mogelijk terug naar Milaan. De spits staat momenteel onder contract bij Liverpool, maar komt bij de Engelse club totaal niet uit de verf. De Daily Express suggereert donderdag dat de Italiaan contact heeft met oud-trainer Roberto Mancini, die sinds kort weer de leiding heeft bij Internazionale.

See on m.soccernews.nl
via Tumblr http://bit.ly/1tZ0wuB

WhatsApp speelt in 40% van de echtscheidingen in Italië een rol

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsIn 40% van de echtscheidingen als gevolg van overspel in Italië speelt WhatsApp een rol. Zo worden WhatsApp-gesprekken gebruikt als bewijs. Sommige Italianen zouden maar liefst vier partners tegelijk via WhatsApp tevreden te houden.

See on nieuwemobiel.nl
via Tumblr http://bit.ly/1tZ0vXH

Ferrari presenteert hybride met nóg meer pk - DuurzaamBedrijfsleven.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDe happy few die in de markt zijn voor een supersnelle sportwagen, kunnen niet meer om hybride auto’s heen. Ferrari komt nu met de overtreffende trap.

See on duurzaambedrijfsleven.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wIAvWo

De Italiaanse mode cultuur ontdekt steeds meer sub-stijlen zoals hip hop! - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDe hip hop heeft een plaats gekregen op de Italiaanse catwalks van Versace, Gucci en Prada. De mode past zich naadloos aan bij geldende trends.

See on dolcevia.com
via Tumblr http://bit.ly/1wIAyBJ

Italië gaat water te lijf | NOS

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsItalië wil de komende jaren zeker 9 miljard euro investeren in de sterk verouderde waterhuishouding. Door slechte afvoer van regenwater en massieve bebouwing in natte regio’s kampt het land keer op keer met overstromingen en aardverschuivingen.In de oude middeleeuwse wijk Borgo Incrociati van Genua zijn voor het eerst in weken de restaurants weer open. Maar het regent opnieuw de hele dag al. “Niemand gaat de straat op, ook al is de regen normaal voor de tijd van het jaar. Mensen zijn bang geworden door wat er afgelopen maand gebeurd is”, zegt Alessandro Oberti, eigenaar van een trattoria.

See on nos.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wIAvpj

Prada kampt met moeilijke markt

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHet Italiaanse modehuis Prada kampt met moeilijke marktomstandigheden en heeft nog geen idee op welk moment die zullen verbeteren. Dat liet het bedrijf vrijdag weten.Prada zag zijn omzet in het eind oktober afgesloten derde kwartaal met bijna 6 procent dalen naar 801 miljoen euro. Alleen in Japan en het Midden-Oosten trokken de verkopen aan, in alle andere regio’s namen de opbrengsten af. De nettowinst van het bedrijf zakte met 44 procent naar 74,5 miljoen euro.

See on m.telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wIAuBM