woensdag 28 september 2016

Bristot distribueert gemalen koffie exclusief in ‘Fresh Pack’


De Bristot (http://bit.ly/XdZoJT)
Diamante en Welness gemalen koffielijn worden sinds dit jaar exclusief gedistribueerd in de nieuwe ‘Fresh Pack’ verpakking.

“Onderzoek en voortdurende innovatie bracht ons op deze nieuwe verpakkingstechnologie. Onze exclusieve Bristot Diamante en Welness koffieblends zijn nu in de exclusieve ‘Fresh Packs’ met een ontluchtingsventiel verpakt in plaats van vacuüm verpakt.

Dankzij de het ontluchtingsventiel in de Fresh Pack verpakking kan de koffie onder gemodificeerde atmosfeer aroma’s ontwikkelen en dit zorgt voor een gegarandeerde versheid van de koffie van 24 maanden”, aldus Martin Hoogenraat.

Met zijn bedrijf C2CU | Coffee To Complete You (http://www.c2cu.nl) is hij in Nederland de officiële importeur en distributeur van de Italiaanse koffiemerken Bristot, Caffè Breda, Brao Caffé, Mokamo en Mrs. Rose, de Italiaanse siroop van Aliberti, Italiaanse koffiekoekjes, Bialetti moka potjes en van de biologische thee van Pure Tea.

Naast de Bristot privat label espressomachine van Astoria, La Marzocco en La Spaziale is Hoogenraat ook officiële dealer van La Marzocco, Sanremo, Schaerer, JuraRheavendors en Nivona


See on koffie.blog.nl

via Tumblr http://bit.ly/2dA1E85

Wat doen wij eigenlijk? In ieder geval iets met Italië! Delen...Wat doen wij eigenlijk? In ieder geval iets met Italië!

Delen en liken van dit bericht mag, graag zelfs.via Tumblr http://bit.ly/2d6m6RZ

Toscane: alleenstaand, karakteristiek dorpshuis – Advitalia, uw Italië-consulent en aankoopbemiddelaar

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

Het huis bevindt zich in het bovenste gedeelte van een charmant dorpje in de Garfagnana, Noord-Toscane. Het is niet verbonden met andere gebouwen. Om het te bereiken moet je een aantal trappen oplopen, wat natuurlijk deel uit maakt van de charme van dit dorp. Op bijna alle buitentreden staan bloempotten. Met een kleine wagen kun je toch dichtbij de woning rijden.Het alleenstaande huis beslaat twee verdiepingen. Beneden is er een hal, ruime badkamer met bad, een slaapkamer, een opslagruimte en een grote slaapkamer met open haard. Een balkon en privé-badkamer met douche.
See on advitalia.be

via Tumblr http://bit.ly/2dqRRAE