donderdag 17 augustus 2017

Buon Appetito @gustodilella #polo #arrosto (bij Orange, France)Buon Appetito @gustodilella #polo #arrosto (bij Orange, France)via Tumblr http://bit.ly/2vMLGjV

Focaccia pomodoro mozzarella in padella

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

La Focaccia pomodoro mozzarella in padella è una delle ultime ricette che mi sono divertita a sperimentare: semplice veloce e facilissima. Provate anche voi.

via Tumblr http://bit.ly/2vMjhKF

Italiaanse modemusea: waar vind je de leukste modemusea?

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De redactie van de Smaak selecteerde de mooiste Italiaanse modemusea. Van Milaan tot Florence en Venetië, hier moet je zijn voor een flinke dosis fashion.

via Tumblr http://bit.ly/2wTOawT

Ristorante Impero Romano. Na Den Haag nu ook in Amsterdam! - ItalieNu

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Ristorante Impero Romano. Restaurant Impero Romano na het succes aan de Kazernestraat in Den Haag nu ook in Amsterdam genieten van het succesvolle concept!

via Tumblr http://bit.ly/2i98KWM

Wandelen in Val Gardena | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Net even anders, ruiger, markanter dan de Oostenrijkse toppen, maar toch Tirol – mét de heerlijke Italiaanse sfeer: dat is Val Gardena. Ga je mee op pad?

via Tumblr http://bit.ly/2fPv9rq

Het noorden van het Gardameer | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Ontdek de noordelijke oevers van het Gardameer, met Riva del Garda, Torbole sul Garda, Canale di Tenno en het natuurwonder van Cascata Varone. Ga je mee?

via Tumblr http://bit.ly/2i9X8TK

Umberto Tozzi. Binnenkort exclusief in Carré! - ItalieNu

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

De Italiaanse zanger Umberto Tozzi ‘Ti Amo’ komt naar Nederland en staat exclusief in Carré. Zondag 8 oktober 2017 zal hij een concert geven.Hij verkocht bovendien meer dan 32 miljoen platen en is wereldwijd een superster. Live slaagt Tozzi er telkens weer in zijn onvergetelijke hits als ‘Gloria’ en ‘Gente di Mare’ op een knappe en frisse manier te brengen. Waardoor hij zijn concerten tot echte pareltjes maakt.

via Tumblr http://bit.ly/2x7pfp7

Vervelend avontuur in Italië: 'Vijf jongens betaalden de club om te spelen'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Fabian Sporkslede leek als talent van Ajax een mooie toekomst tegemoet te gaan, maar vond zichzelf opeens terug in de Italiaanse Serie C. De 24-jarige rechtsback van NAC blikt in gesprek met VICE Sports terug op zijn ongelukkige avonturen in Italië.De doorbraak van Sporkslede bij Ajax bleef uit vanwege blessureleed en een verhuurperiode aan Willem II werd geen succes. In de zomer van 2015 tekende hij bij Chievo Verona, waar hij tot welgeteld nul speelminuten kwam. “Ik kwam in een team terecht waarin de gemiddelde leeftijd boven de dertig was. Ik werd als groentje gezien. Dat was niet de bedoeling.”

via Tumblr http://bit.ly/2x7CYwg