donderdag 2 februari 2017

Man vermoordt doodrijder van zijn vrouw, laat pistool achter op haar graf

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een schrijnende zaak in Italië. Een lokale voetbalheld heeft daar de man doodgeschoten die zijn vrouw had doodgereden. Het moordwapen liet hij achter op haar graf.Fabio di Lello liep gisteren in Vasto in Midden-Italië het café binnen waar de 22-jarige Italo D'Elisa zat. Na een paar woorden, schoot hij D'Elisa vier kogels door het lichaam. Dat schrijft de Italiaanse krant La Repubblica. D'Elisa was in december met zijn motor door rood gereden en had daarbij de 34-jarige vrouw van Di Lello dodelijk geraakt.

via Tumblr http://bit.ly/2l171j5

Visit and like http://bit.ly/2l0Tlon per...Visit and like http://bit.ly/2l0Tlon per Posti Di Lavoro! @italiaansnieuws #vacatures #lavoro (bij Di Lella Productions)via Tumblr http://bit.ly/2kuqeNm

Italien entertainment | Gli Innamorati Rossi - ook prachtig tijdens valentijn.

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

The Red Sweethearts. Hartveroverend!Passioneel! Zij betoveren het publiek met hun hartverwarmende performance op passievolle wijze.

via Tumblr http://bit.ly/2k4sl9B

#Antipasti #Italiani zijn ook te verkrijgen bij verschillende...#Antipasti #Italiani zijn ook te verkrijgen bij verschillende #Italiaanse #Foodtrucks tijdens uw #evenement of #feest. @gustodilella @italianfoodtruc Bezoek de website voor de vele mogelijkheden. #streetfood #mobiele #catering #bedrijfsfeesten #gusto #mortadella #formagi #salame #olive (bij Good Things From Italy)via Tumblr http://bit.ly/2kl349H

Zelf pizzadeeg maken: het officiële Napolitaanse recept


De inwoners van Napels beschouwen hun stad als de bakermat van de pizza. 
In Napels is de Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) gevestigd.

Deze vereniging zonder winstoogmerk ziet wereldwijd toe op toe op de bescherming van de ‘Ware Napolitaanse Pizza’.

De ‘Ware Napolitaanse Pizza’

Want lang niet alles dat in de wereld voor pizza doorgaat, is in de ogen van de Napolitanen ook echt een ‘Ware Napolitaanse Pizza’. 
Het meeste is eerder heiligschennis. 
De vereniging heeft regels opgesteld waar een Napolitaanse pizza aan moet voldoen om het predikaat ‘ware’ te mogen dragen. 
Deze regels zijn zeer strikt. 
Zo heeft de vereniging bepaald welke bloem geschikt is, met welk materiaal en ingrediënten een pizzabakker moet werken, hoe heet de houtoven moet zijn en hoeveel seconden de perfecte pizza in de oven mag liggen. 
De bij de vereniging aangesloten pizzaioli (pizzabakkers) moeten deze regels strikt naleven en worden daar ook op gecontroleerd.via Tumblr http://bit.ly/2ktV0WR

Ryanair en KLM vliegen naar Milaan Malpensa - Stedenman

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Ryanair breidt haar aanbod vanaf Eindhoven Airport uit met een nieuwe lijndienst naar Milaan Malpensa. Vanaf het komende winterseizoen wordt de luchthaven ten noordwesten van Milaan vier keer per week aangevlogen met een Boeing 737-800. Ryanair vliegt al vanaf Eindhoven naar de luchthaven Milaan Bergamo (Orio al Serio). De route vanaf Eindhoven is onderdeel van een flinke groei die Ryanair op Milaan Malpensa gepland heeft staan.

via Tumblr http://bit.ly/2kZvG7C