dinsdag 2 juni 2015

Ennio Morricone

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Op 21 februari 2016 staat Ennio Morricone in Ziggo Dome, Amsterdam met een volledig symfonisch orkest en een polyfonisch koor. Het optreden wordt een nieuwe “best of” uit zijn carrière.Italiaanse Maestro Ennio Morricone brengt samen met een volledig symfonisch orkest en een polyfonisch koor zijn bekendste werken, maar ook interessante verrassingen, ten gehore. Deze tour wordt een nieuwe “best of” uit zijn carrière.
See on mojo.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KKvp2s

Prachtig werk van Fantastic Visions opgesteld tijdens het Italië...Prachtig werk van Fantastic Visions opgesteld tijdens het Italië Evenement 2015.
Kunstenaar Paul Kalishoek is een veelzijdig mens …… @gustodilella @thingsfromitaly (bij Italië Evenement, Smaak en Stijl)via Tumblr http://bit.ly/1Mh8JEY

Fiori di zucca – een Romeins verjaardagscadeau | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Goed nieuws voor iedereen die binnenkort zelf een bordje fiori di zucca wil maken: het recept van de marktkoopman voor de vulling is volgens Liana, de eigenaresse van het appartement, niet zo uniek als hij me wilde doen geloven. In Rome worden courgettebloemen al sinds mensenheugenis op deze manier gevuld. De bereidingswijze waarvan de marktkoopman mij deelgenoot maakte zou ontstaan zijn in het oude getto van Rome. In Uit eten in Rome (dat helaas alleen nog tweedehands verkrijgbaar is) staat een recept dat de woorden van de Romeinse marktkoopman nauw benadert. Zo kunnen jullie op afstand meegenieten van dit goed bewaarde geheim uit de Romeinse keuken.
See on ciaotutti.nlvia Tumblr http://bit.ly/1QlnUNM

Italiaans Wijn Magazine. Boordevol inspiratie! - ItalieNu

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

ItalieNu is door Vacanceselect uitgenodigd om een gastblog te schrijven. Nu is het dan zover en is dit inspirerende magazine online te lezen.Het Magazine is voor de wijnliefhebber en voor degene die van Italië houden. Vacanceselect heeft met een aantal bloggers dit magazine samengesteld.Ideaal als je vakantie gaat vieren in Italië en op zoek bent naar smaakvolle inspiratie!
See on italienu.nlvia Tumblr http://bit.ly/1QlnTJN

Bellen met borsten in Italië - Italië met Dolcevia.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

In Italië komt seksisme helaas nog steeds veel voor. Vooral blote meiden en dan met name borsten lijken favoriet in reclame campagnes. Ze worden gebruikt om van alles te verkopen bijvoorbeeld, telecom, veerdiensten, cruises, melk, kaas en worst.Wist je dat de Italiaanse reclame naast enkele Zuidamerikaanse landen een van de meest seksistische is ter wereld. Nergens anders in Europa zul je vrouwen op aanplakborden tegenkomen die op deze wijze worden gedegradeerd tot decoratiemiddel en het liefst met zo min mogelijk kleding. Neem nu als voorbeeld het stel borsten hieronder die mozzarella kaas moeten verkopen.
See on dolcevia.comvia Tumblr http://bit.ly/1AKuYBK

Zevende Happy Italy in Breda - MissetHoreca

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Happy Italy, de restaurantformule van Daniel de Blok, opent in 2016 haar zevende locatie in Breda. Enschede, Rotterdam, Tilburg, Hendrik-Ido Ambacht , Eindhoven en Kerkrade hebben al een vestiging van deze low-budget restaurantformule.
See on missethoreca.nlvia Tumblr http://bit.ly/1QlnTJz