vrijdag 30 mei 2014

Italiaanse Delicatessen op het Italië Evenement 2014

Italiaanse Delicatessen op het Italië Evenement 2014
via Tumblr http://bit.ly/1iARrCy

Espresso? (bij Boretti Outlet)

Espresso? (bij Boretti Outlet)
via Tumblr http://bit.ly/1mA9RG3

Focaccia met zeezout en rozemarijn � laat je meeslepen | Smulweb.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenDit is het lekkerste recept voor Focaccia dat ik ken. Lok iedereen in huis naar je oven, terwijl je dit platte Italiaanse brood aan het bakken bent. Niets is…

See on smulweb.nl
via Tumblr http://bit.ly/1o7MZPw

De perfecte tomatensaus

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenGelukkig biedt het boek De perfecte pastaformule niet alleen uitkomst bij het maken van een perfecte pasta, maar geeft het ook het recept voor de perfecte tomatensaus. De auteurs geven zelfs drie recepten voor verschillende soorten tomatensaus, die allemaal een eigen smaak en een eigen toepassing hebben. Probeer ze allemaal!

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/1gJFUWm

Italië stampt ook Utopia uit de grond | Zappen

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreItalië is het vijfde land dat aan de haal gaat met Utopia, het succesvolle programma van Talpa. Het Italiaanse Prima hoopt dat Utopia bijdraagt aan een ….

See on zappen.blog.nl
via Tumblr http://bit.ly/1psvAVt

Rowan Atkinson schiet te hulp na ongeluk in Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsPOMARANCE - Rowan Atkinson is een Amerikaan in Italië te hulp geschoten. De man was met zijn sportwagen tegen een boom gecrasht.The Telegraph schrijft dat de acteur de eerste was die de man hielp.Het ongeluk, dat dinsdag gebeurde, vond plaats tussen de plaatsen Saline di Volterra en Pomarance. Atkinson zou hebben geholpen om de man uit de auto te halen. Rowan maakte deel uit van een konvooi sportauto’s dat door het platteland van Toscane reed toen het ongeluk gebeurde.

See on gelderlander.nl
via Tumblr http://bit.ly/1psvz3I

Bassist van Borsato en restauranteigenaar: Giovanni Camanita

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia24 kitchen chef Giovanni Caminita zwaait sinds een aantal maanden niet alleen de scepter in zijn programma Grenzeloos koken, maar ook in zijn eigen Italiaanse trettoria.Afgelopen december opende Giovanni na een lange verbouwing eindelijk de deuren van zijn Italiaanse restaurant Casa Caminita in Oudekerk aan de IJssel. Een echt authentiek restaurant, met alleen maar traditionele gerechten uit alle streken van Italië. Giovanni kookt ondanks zijn drukke schema zoveel mogelijk zelf, maar hij krijgt ook hulp van nog een vaste Italiaanse kok.En dat is ook wel nodig want naast zijn eigen restaurant en programma bij 24 kitchen is hij ook al jarenlang de vaste bassist van Marco Borsato. Vrijdag- en zaterdagavond schittert hij samen met de zanger op het podium in de Ziggo Dome. Ondanks zijn drukke schema stonden zijn keukendeuren toch wagenwijd open voor ons.

See on show.nl
via Tumblr http://bit.ly/1nLzZk0

Duizenden drugsdealers Italië vervroegd vrij

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsZo’n 9 duizend Italiaanse drugsdealers komen in aanmerking voor vervroegde vrijlating. Dit is het gevolg van een beslissing van de Italiaanse Hoge Raad van vandaag. Die bepaalde dat er ook met terugwerkende kracht een onderscheid moet worden gemaakt tussen harddrugs en softdrugs. Daarvan kunnen nu mensen profiteren die voor de handel met hasj tot deels jarenlange celstraffen waren veroordeeld.Op initiatief van de rechtse politicus Gianfranco Fini werd in 2006 het verschil tussen softdrugs en harddrugs uit het strafrecht gehaald. Die wet is eerder dit jaar door het Constitutioneel Hof in Rome nietig verklaard.Op het verkopen van hasj kwam door de ‘Fini-wet’ een maximumstraf van twintig jaar cel en een boete van 260 duizend euro te staan. Centrumlinkse politici vonden dat onnodig hoog en ‘criminaliserend’. Daarnaast zijn de gevangenissen in Italië al overvol. Italië is daarvoor op de vingers getikt door de Raad van Europa.

See on trouw.nl
via Tumblr http://bit.ly/1o3Qp5A

Italia op Zandvoort 2014

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaItalia a Zantvoort, het jaarlijks Italiaanse auto- en lifestyle-evenement, weer op het programma.Jaarlijks op de laatste zondag van juni staat Italia a Zandvoort, hét Italiaanse auto- en lifestyle-evenement, weer op het programma. Traditiegetrouw presenteert de Fiat Group dan het modelnieuws van alle tot de groep behorende merken op het Circuit Park Zandvoort. Het evenement trekt doorgaans veel liefhebbers van Italiaanse auto’s en lifestyle. De organisatie verwacht ook dit jaar, dankzij het aansprekende programma, een grote opkomst.

See on dolcevia.com
via Tumblr http://bit.ly/1nJauQy

Weer brons voor chef Massimo | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaOp de San Pellegrino Top 50 met de vijftig beste restaurants ter wereld staan 5 Italiaanse restaurants. Osteria Francescana uit Modena staat op de derde plaats.Het toonaangevende Britse vakblad Restaurant stelt sinds 2002 ieder jaar de San Pellegrino Top 50 samen, met de vijftig beste restaurants ter wereld volgens 800 culinaire experts. Osteria Francescana uit Modena handhaaft zich op de nieuwste lijst in de top op plek drie, net als vorig jaar.

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://bit.ly/1o3QoyK