donderdag 27 augustus 2015

44 Feyenoord-fans vervolgd voor rellen in Rome

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De verdachten moeten op 31 augustus voorkomen. De zwaarste aanklacht is geformuleerd tegen een man van 21: poging tot doodslag.44 Feyenoord-supporters moeten nog deze maand voor de rechter komen voor hun rol bij de rellen in Rome, half februari. De groep misdroeg zich in het centrum van de Italiaanse hoofdstad voor de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma. De zaak dient op 31 augustus in Rotterdam.
See on nos.nlvia Tumblr http://bit.ly/1El94H5

Werken bij Kras - Reisleider Italie

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Voor het begeleiden van onze rondreizen is Kras op zoek naar allround flexibele reisleiders met cultureel historische ervaring in Italië. Ervaring én een goede beheersing van de Italiaanse taal is een harde eis. Beschikbaarheid in september en oktober 2015 is een grote pre. Uiteraard hebben wij voor het seizoen 2016 ook mogelijkheden. Voor startende reisleiders hebben wij helaas op dit moment geen ruimte. VacatureAls reisleider ben je verantwoordelijk voor het deskundig begeleiden van onze excursie – en rondreizen (bus en vliegreizen) en zorg je voor de juiste uitvoering van de technische- en organisatorische aspecten (overnachtingen, vervoer, contact met lokale agent). Je bent het visitekaartje van onze organisatie en zorgt voor een perfecte reisbeleving, zowel uitvoerend als inhoudelijk. Je laat reizigers op de voor jou eigen wijze kennis maken met een bestemming.
See on werkenbijkras.nlvia Tumblr http://bit.ly/1IjvzXO

| 18 september in de Poort: ‘DOCK meert aan in Venetië!’

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Borrel in de Poort van Dordt, aanvang 18.00 uur. Inloop vanaf 17.45 uur:Hoogste tijd dat alle creatieve ondernemers uit Dordt en omgeving na een hopelijk ontspannen en inspirerende zomervakantie weer de koppen bij elkaar steken.Spraakmakende gasten op een tóp locatie, waarbij creatieven uit de Drechtsteden aan het woord komen.Deze keer met ‘Venetiaans/ Italiaans decor verzorgt door creatief ondernemer Lielé Boogers en Italiaans artiest/ zangeres Ginet Balistreri! Ad Janssen en zijn staf zullen voor hapjes in Italiaanse sfeer zorgen.
See on dockdordrecht.nlvia Tumblr http://bit.ly/1ElAVHs