donderdag 10 juli 2014

Gelderse statenfracties tegen geld voor Giro d'Italia

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsARNHEM - De fracties van ChristenUnie, SP en SGP in provinciale staten willen niet dat de provincie miljoenen steekt in de komst van de Giro d’Italia naar Gelderland.Voor de start van deze belangrijke, internationale wielerkoers is Apeldoorn in beeld. Ook zien de drie fracties niets in het subsidiëren van een Nationaal Tenniscentrum in Buren.De drie stellen voor dat geld te besteden aan trapveldjes, gezonde schoolpleinen, mountainbikeroutes en andere kleinschalige sportvoorzieningen in alle Gelderse gemeenten.

See on destentor.nl
via Tumblr http://bit.ly/1q1DUgj

#Buongiorno #Caffe #Bristot - #Go #Italy #Card - #GustoDiLella...

#Buongiorno #Caffe #Bristot - #Go #Italy #Card - #GustoDiLella @caffedilella @goitalycard @bristot_nl @goitalycardnl #Espresso #Cappuccino @thingsfromitaly #Good #Things #From #Italy (bij Good Things From Italy)
via Tumblr http://bit.ly/1mBu8Oc

Top 5 ‘te bezoeken’ in Toscane

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyToscane is een populaire vakantiebestemming tijdens de zomermaanden. Met recht en reden natuurlijk want er is ook heel veel te doen en te zien in deze prachtige streek. Maar wat zou je nu toch eens moeten bezoeken wanneer je volgende keer in Toscane bent?

See on villitalia.wordpress.com
via Tumblr http://bit.ly/1mi3OZW