zaterdag 3 mei 2014

Italiaans schip pikt 1.200 bootvluchtelingen op

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsEen Italiaans schip heeft vrijdag bijna twaalfhonderd migranten aan land gebracht op Sicilië. Ze waren in de afgelopen dagen van acht reddingsvlotten en een boot geplukt op de Middellandse Zee.

See on nu.nl
via Tumblr http://bit.ly/1mpMKmq

Italiaanse lente met Classico Boretti vanaf Kwintelooijen | Rhenense Betuwse Courant | dé Weekkrant

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaRHENEN/REGIO - Rhenen ontvangt zaterdag 3 mei de wielertoertocht Classico Boretti. Dit Italiaans getinte fietsevenement reist na zes edities Haarlemmermeer af naar Recreatiepark Kwintelooijen, waar duizenden fietsliefhebbers zich verzamelen voor het geliefde wielerevenement.

See on deweekkrant.nl
via Tumblr http://bit.ly/1nd1bHi

Ferragamo komt met korte film - Glamour

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaFerragamo komt met korte filmGlamourHet Italiaanse modelabel Salvatore Ferragamo kiest wederom voor de filmindustrie. Waar het merk vorig jaar oktober elke …

See on glamour.nl
via Tumblr http://bit.ly/1nd1diy

Italiaanse stijl en luxe eenvoud - Couturekrant

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaItaliaanse stijl en luxe eenvoudCouturekrantIn de collectie van Cristina Gavioli gaat het om de dynamische vrouw die haar eigen plan zowel zakelijk als privé trekt.

See on couturekrant.nl
via Tumblr http://bit.ly/1mnTroS

Astana stelt vijf Italianen op in Giro d'Italia 2014 - Wielernieuws op WielerFlits.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsAstana heeft het negental voor de Giro d’Italia op papier. De Kazachstaanse ploeg vertrekt met vijf thuisrijders naar Belfast, waar vrijdag 9 mei de rittenkoers van start gaat. Paolo Tiralongo bracht via zijn website de selectie naar buiten.De ervaren 34-jarige Michele Scarponi is de mentor van de groep. Hij werd in de Giro del Trentino nog achtste in het algemeen klassement. Naast Scarponi waren ook zijn landgenoot Fabio Aru (23) en de Spanjaard Mikel Landa (24) in de top-tien van de voorbereidingskoers te vinden, op respectievelijk de plekken zeven en tien. Landa wist daarnaast de slotrit te winnen.Paolo Tiralongo, Enrico Gasparotto en Valerio Agnoli brengen het aantal Italianen in de selectie van Astana op vijf. De Sloveen Janez Brajkovic moet ook ver kunnen komen in het hooggebergte. De Kazachen Andrey Zeits en Aleksey Lutsenko completeren de selectie.Vorig seizoen ging de eindzege in de Giro d’Italia naar Vincenzo Nibali. De Italiaanse kopman van Astana mikt dit jaar echter op winst in de Tour de France. Naast de winst in het eindklassement greep de Siciliaan ook twee ritoverwinningen.

See on wielerflits.nl
via Tumblr http://bit.ly/1nd1d1Y