zondag 14 juni 2015

Die Italianen toch ...

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

“Als je voor een woning op zoek gaat in Italië en je je voorbereid op wat je allemaal te wachten staat, houd je als het gaat om de te verwachten mentaliteitsverschillen, er eigenlijk bij voorbaat al rekening mee dat de Italianen ‘anders’ zijn. Het past eigenlijk wel bij het romantische idee van wonen in Italië, dat mysterieuze verschil wat een Italiaan voor ons een echte Italiaan maakt en daarmee het komende avontuur heel erg versterkt.
See on mondi.nlvia Tumblr http://bit.ly/1TlAK2N

Nederlandse insecten zetten Italië op stelten

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Nederlandse en Belgische paviljoens hebben voor consternatie gezorgd op de Expo in Milaan. De Italiaanse voedsel- en warenautoriteit ASL nam gisteren de hele voorraad meelwormen, sprinkhanen en andere insecten in beslag die daar werden gepresenteerd als ’voedsel van de toekomst’.
See on m.telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1MAV7ni

1000 extra banen voor Italiaanse fabrieken FCA | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

We konden het al even melden toen premier Renzi met Marchionne Melfi bezocht en nu laat Alfredo Altavilla als chef FCA regio EMEA meer los over de uitbreiding van het personeelsbestand met nog eens 1000 man. Dit aantal komt dus bovenop de 1550 extra banen alleen voor Melfi sinds de installatie van de productie van de Renegade en de 500X. Tot december zullen er nog eens 600 bijkomen in Melfi, liet Altavilla maandag weten tijden een meeting met vakbonden in Turijn. Melfi kan straks 1200 auto’s per dag bouwen. Hiervoor wordt de nog kersverse assemblagelijn in augustus alweer aangepast tijdens de zomerstop.
See on autoedizione.nlvia Tumblr http://bit.ly/1C67xy6

Diadora heropent productielijn in Italiaans hoofdkwartier

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse sportschoenenfabrikant Diadora wil in de komende drie jaar tot 10 procent van zijn productie opnieuw naar Italië halen. Met de heropening van de productielijn in zijn hoofdkwartier ontwikkelt het merk een ‘made in Italy’-imago. Daarbij springt ook de ecologische motivatie van in het oog.
See on m.trends.knack.bevia Tumblr http://bit.ly/1L88wWX

Professor: Italiaans eten is goed tegen impotentie - DitIsItalie.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Waarom hebben Italiaanse mannen zo weinig last van impotentie? Dat komt door het Italiaanse eten, volgens vooraanstaande professoren.Komt hier dan de stereotypering vandaan van de Italiaanse man als echte Latin lover? Vooraanstaande wetenschappers hebben na uitvoerig onderzoek geconcludeerd dat het mediterrane dieet tot een beter seksleven leidt. De Italiaanse keuken zou een lager risico op impotentie voor de man geven.Dat was de conclusie van het 21ste Nationale Congres van de Italiaanse Andrologie (de mannelijke tegenhanger van gynaecologie). Giorgio France, voorzitter van de Italiaanse Vereniging voor Andrologie is er heel duidelijk over: ‘Een Italiaans dieet volgen kan seksueel disfunctioneren oplossen.’ Alsof we nóg meer redenen nodig hadden om onszelf te trakteren op pizza Margherita en spaghetti carbonara!
See on ditisitalie.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HFu8aU

Mayweather verkoopt Ferrari na 5 maanden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Floyd Mayweather kocht in januari een zeldzame Ferrari Enzo, maar daar heeft de bokser nu al weer genoeg van. Volgens TMZ heeft Floyd de wagen in de verkoop gezet. De nieuwe eigenaar moet er 3,8 miljoen dollar (bijna 3,4 miljoen euro) voor betalen.
See on rtlnieuws.nlvia Tumblr http://bit.ly/1L7orSe